Чугуївська районна рада Харківської області
Харківська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

25 Березня, 2024 р., 09:09
Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов спільно з керівництвом Харківської міськради, представниками правоохоронних структур та операторів об’єктів критичної інфраструктури обговорили алгоритм дій щодо відновлення електропостачання в області.
21 Березня, 2024 р., 08:52
Фонд Східна Європа спільно з провідними фахівцями та практиками розробили новий онлайн-курс «Управління проєктами в публічному секторі» для публічних службовців, який допоможе розібратися, як утілювати проєкти, які принесуть максимальну користь вашому регіону чи громаді.
21 Березня, 2024 р., 08:51
«Асоціація приватних роботодавців» за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» запрошує 4 квітня на Регіональний форум «Економічне відновлення та розвиток Харківської області в умовах війни» у Харкові.
21 Березня, 2024 р., 08:50
«Ваш родич у біді» – одна з поширених шахрайських схем. Афера проста, але вирішальним є фактор несподіваності та гра на емоціях потенційної жертви. У таку пастку аферистів потрапила 80-річна жінка.
21 Березня, 2024 р., 08:49
У разі тимчасових можливих перебоїв у роботі мереж Укртелекому (проведенням робіт по модернізації телекомунікаційної мережі) та відповідно номеру екстреного реагування 104, клієнти Харківської філії «Газмережі» можуть зв'язатися з аварійно-диспетчерською службою за додатковими номерами телефонів АДС.
21 Березня, 2024 р., 08:48
Мобільний застосунок «Соціальні послуги Харківщини» розроблено Харківською ОВА спільно з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ).
21 Березня, 2024 р., 08:47
Захід відбудеться 21 березня о 16:00 за сприянням Міністерства економіки України та Всеукраїнської асоціації громад.
21 Березня, 2024 р., 08:44
У зв’язку з розгортанням на державному рівні програми з підтримки роботодавців в облаштуванні робочих місць для осіб з інвалідністю згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 22.08.2023 № 893 «Деякі питання надання роботодавцям компенсації фактичних витрат за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю» Харківським обласним центром зайнятості було розроблено інформаційний вебінар.
19 Березня, 2024 р., 13:36
Громадська організація «Товариство дослідників України» підготувала експертний варіант Методичних рекомендацій щодо критеріїв формування старостинських округів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь