Чугуївська районна рада Харківської області
Харківська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

14 Березня, 2024 р., 14:12
Голова Харківської обласної ради, президентка УАРОР Тетяна Єгорова-Луценко взяла участь в обговоренні тестової версії, яке відбулось під головуванням Віце-прем’єр-міністра з відновлення України – Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександра Кубракова, за участі голови Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Олени Шуляк, заступника голови представництва ЄС Ремі Дюфло, голови Антикорупційної ініціативи ЄС в Україні Аллана Паг Крістенсена,
14 Березня, 2024 р., 14:10
У рамках програми підтримки «єМістечко» надаються ґранти музеям, бібліотекам та іншим культурним інституціям, які бачать себе місцями, що творять ідентичність, та хочуть формувати життя у своїх громадах та залучати людей. У музеях, бібліотеках, культурних центрах та інших відповідних осередках створюватимутся жваві місця для зустрічей – спільно з місцевою громадою, адміністрацією та організаціями громадянського суспільства. Особливо вітаються проєкти, які представляють інтереси людей, які пережили нацистські переслідування, охоплюють меншини, а також враховують потреби біженців, що повернулися, і ВПО.
14 Березня, 2024 р., 14:09
Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов проінспектував хід зведення фортифікаційних споруд на Харківщині.
14 Березня, 2024 р., 14:08
Попри труднощі воєнного часу та дистанційний формат проведення занять у закладах загальної середньої освіти, діти активно долучилися до навчальних змагань.
14 Березня, 2024 р., 14:03
Керівники районних управлінь поліції та ДСНС, окружної прокуратури, районного центру комплектування та соціальної підтримки, штабу Чугуївського району ТрО розповіли про ситуацію у підпорядкованих їм сферах.
11 Березня, 2024 р., 08:54
Експерти Програми "U-LEAD з Європою" проінформували представників місцевого самоврядування щодо важливих змін у законодавстві стосовно гуманітарної та благодійної допомоги, її ввезення, обліку та використання.
11 Березня, 2024 р., 08:53
З 6 березня Український ветеранський фонд Мінветеранів розпочав відбір заявок на програму фінансування ветеранського бізнесу “Варто почати власну справу”.
11 Березня, 2024 р., 08:51
Захід пройшов під головуванням начальника ХОВА Олега Синєгубова за участі керівників правоохоронних та силових структур області, районних адміністрацій, органів місцевого самоврядування.
11 Березня, 2024 р., 08:50
Начальних Харківської ОВА Олег Синєгубов із заступниками Романом Семенухою та Оленою Логвиновою проінспектували роботу військово-лікарських комісій.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь