Чугуївська районна рада Харківської області
Харківська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

10 Квітня, 2024 р., 09:29
Всеукраїнська економічна платформа «Зроблено в Україні» стане інструментом для забезпечення діалогу держави і бізнесу.
10 Квітня, 2024 р., 09:26
Метою конкурсу є популяризація туристичного потенціалу Харківщини та залучення молоді до екскурсійної діяльності як до унікального способу вивчення історії рідного краю.
10 Квітня, 2024 р., 09:24
Під час робочої поїздки до Харківської області Президент України Володимир Зеленський ознайомився з процесом зведення оборонних споруд та укріплень поблизу кордону з державою-агресоркою – рф.
08 Квітня, 2024 р., 09:28
До участі у вебінарі запрошуються голови територіальних громад, заступники голів громад, старости, юристи, керівники та спеціалісти органів місцевого самоврядування з питань житлово-комунального господарства та екології, енергоменеджери, фахівці підпорядкованих комунальних підприємств та установ.
08 Квітня, 2024 р., 09:26
Допомога надійшла від благодійного фонду «За мирне небо» та Українсько-Американської Культурної Асоціації штату Орегон США за сприяння народної депутатки Оксани Дмитрієвої. Про це повідомила заступниця начальника Харківської обласної військової адміністрації Олена Логвинова.
08 Квітня, 2024 р., 09:10
На цьому заступниця начальника ХОВА Віта Ковальська наголосила в ході Українського Жіночого Конгресу.
04 Квітня, 2024 р., 08:07
На сайті Реєстру збитків, завданих агресією російської федерації проти України (RD4U), оголошено про відкриття прийому заяв про відшкодування збитків, спричинених російською агресією.
04 Квітня, 2024 р., 08:04
Для створення власного бізнесу та розвитку підприємництва в Україні існують грантові програми. Постановою Кабінету Міністрів України від 21.06.2022 № 738 затверджено Порядок надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу.
04 Квітня, 2024 р., 08:03
Громадська організація «Школа врядування» та Києво-Могилянська школа врядування імені Андрія Мелешевича запрошують ветеранів і ветеранок на безкоштовне навчання за Сертифікатною програмою «Урядування в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення».
03 Квітня, 2024 р., 10:13
Останнім часом почастішали спроби шахрайських дій, замаскованих під надання грошової допомоги від міжнародних донорів. Зокрема, шахраї поширюють фейкові посилання на реєстрацію на грошову допомогу від Міжнародної організації з міграції ООН.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь