Чугуївська районна рада Харківської області
Харківська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

21 Жовтня, 2023 р., 10:27
Раніше пацієнт міг отримати перший е-рецепт без візиту до лікаря лише за наявності гострих чи хронічних захворювань. У всіх інших випадках він обов’язково мав бути фізично присутнім на прийомі у лікаря під час виписки першого електронного рецепта.
21 Жовтня, 2023 р., 10:12
Цьогоріч Європейська Комісія вперше прийматиме заявки на грошову премію за проєкти з України. Зокрема, засновано спеціальну премію «Особливе визнання зусиль України з реконструкції та відновлення», які сприяють соціальній та економічній відбудові нашої країни.
20 Жовтня, 2023 р., 10:41
Конкурс присвячений відзначенню Дня Соборності України та проводиться за підтримки: Міністерства молоді та спорту України, Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, Національної академії педагогічних наук України, Європейської культурної асамблеї, Київської міської державної адміністрації, Всеукраїнського товариства «Знання» України..
20 Жовтня, 2023 р., 10:33
За інформацією начальника Чугуївської районної військової адміністрації Сергія Лободенка зараз у районі запущено 20% котелень від загальної кількості запланованих до роботи цього опалювального сезону. Вони подають тепло до закладів освіти та охорони здоров’я.
20 Жовтня, 2023 р., 10:29
Експерт шведсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні» (SALAR International.org.ua) Ігор Онищук виокремив із основних норм Бюджетних висновків пропозиції народних депутатів, що безпосередньо стосуються місцевого самоврядування, з якими можна ознайомитися за посиланням: https://decentralization.gov.ua/news/17332
20 Жовтня, 2023 р., 10:21
Голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко взяла участь у першому засіданні Регіонального офісу міжнародного співробітництва Харківської області, що пройшло в онлайн режимі під головуванням начальника ХОВА Олега Синєгубова.
19 Жовтня, 2023 р., 11:13
Станом на 18.10.2023 року по області запущено 21 котельню – це 3,9% від загальної кількості запланованих до роботи цього опалювального сезону.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь