Чугуївська районна рада Харківської області
Харківська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

04 Березня, 2024 р., 13:56
За ініціативи Мінветеранів Урядом було спрощено подання заяви на призначення одноразової грошової допомоги (ОГД) у разі загибелі (смерті) чи інвалідності деяких категорій осіб відповідно до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту».
04 Березня, 2024 р., 12:00
Про це йшлося на зустрічі заступника начальника Харківської ОВА Євгена Іванова, Голови комісії Сейму Республіки Польща з питань міжнародної співпраці Павла Коваля та Надзвичайного і Повноважного Посла Республіки Польща в Україні Ярослава Гузи.
02 Березня, 2024 р., 19:58
В партію гуманітарної допомоги увійшов спецтранспорт для будівельних робіт, потужні генератори, матеріали для аварійного ремонту тощо.
02 Березня, 2024 р., 19:57
Майданчик цифрової платформи безкоштовної юридичної допомоги для ВПО – Edopomoha.org, де можна отримати безкоштовну правову онлайн-допомогу, було розроблено представництвом Датської ради у справах біженців в Україні.
02 Березня, 2024 р., 19:54
Заступниця начальника ХОВА разом із головою Координаційного центру з розвитку сімейного виховання й догляду дітей Іриною Туляковою та представниками ЮНІСЕФ взяла участь у відкритті молодіжного центру «Салат» у Валківській громаді.
02 Березня, 2024 р., 19:52
В Слобожанській громаді продовжується впровадження проєкту по відновленню Слобожанського ліцею №1. Під час зустрічі обговорили та визначили додаткові об’єми робіт по облаштуванню та оснащенню укриттів закладу освіти.
02 Березня, 2024 р., 19:44
Регіональне відділення Фонду державного майна України по Харківській області пропонує до уваги Перелік 16 об'єктів малої приватизації, по яких найближчим часом планується проведення приватизаційних онлайн-аукціонів.
29 Лютого, 2024 р., 12:21
Програма USAID DOBRE в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID), запрошує представників місцевого самоврядування на два вебінари з фінансового управління: «Розроблення місцевих цільових програм» та «Актуальні питання щодо здійснення публічних закупівель в умовах воєнного стану».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь