Чугуївська районна рада Харківської області
Харківська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

12 Квітня, 2024 р., 10:02
Новопокровська громада отримала обладнання для облаштування укриття в КЗ "Новопокровський опорний ліцей" на суму 2 077 134.87 грн. Це електронно-цифрове обладнання: інтерактивні панелі, проектори, ноутбуки, принтери, планшети та інше.
12 Квітня, 2024 р., 10:01
Президент України Володимир Зеленський обговорив ситуацію на Харківщині з командувачем Повітряних сил, керівництвом міста та області, міністром енергетики, головою правління «Укренерго».
12 Квітня, 2024 р., 10:00
Агровиробники Харківської області можуть скористуватися державними та міжнародними програмами підтримки.
12 Квітня, 2024 р., 09:59
Про це йшлося під час засідання Координаційного штабу з питань забезпечення у Харківській області реалізації прав і свобод внутрішньо переміщених осіб під головуванням заступниці начальника ХОВА Віти Ковальської.
12 Квітня, 2024 р., 09:57
Разом з начальником Чугуївської районної військової адміністрації Сергієм Лободенко до заходу, який пройшов у режимі онлайн, долучилися керівники громад району.
12 Квітня, 2024 р., 09:56
На позачерговій сесії Харківської облради 10 квітня ухвалили рішення про виплату одноразової адресної грошової допомоги особам, стосовно яких встановлено факт позбавлення особистої свободи внаслідок збройної агресії проти України.
12 Квітня, 2024 р., 09:54
Таке рішення ухвалили під час позачергової сесії Харківської обласної ради 10 квітня.
10 Квітня, 2024 р., 09:34
Мета форму  –  залучення уваги до проблем економічного відновлення регіону, обговорення проблем та шляхів відновлення економіки та соціальної сфери, ініціювання програм відновлення економіки місцевих громад, стимулювання залучення інвестицій, покращення регіонального бізнес-клімату, створення робочих місць та підвищення життєвого рівня населення області, налагодження конструктивного діалогу між представниками бізнесу, влади та органів місцевого самоврядування щодо відновлення економіки, посилення спільних зусиль з відновлення між ключовими зацікавленими сторонами в прифронтових та звільнених районах, які відображають місцеві пріоритети.
10 Квітня, 2024 р., 09:31
З початку повномасштабного вторгнення заклад не припиняв працювати ні на хвилину: колектив збережений, допомога надається не лише жителям Харківщини, але й інших регіонів, проводяться операції з трансплантації нирок, не зупиняються ремонтні роботи, які проводяться коштом лікарні.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь