Чугуївська районна рада Харківської області
Харківська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

10 Листопада, 2023 р., 12:04
Доступ до публічної частини Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування (далі – Реєстр) на веб-сайті Національного агентства України з питань державної служби (далі – Агентство) на сьогодні обмежений.
09 Листопада, 2023 р., 07:29
Під час ярмарку мешканці Харківської області та внутрішньо переміщені особи зможуть поспілкуватися з роботодавцями, ознайомитися з актуальними вакансіями, дізнатися про можливості отримання ваучеру на навчання. Відвідувачі також зможуть отримати консультації щодо відкриття або розвитку власної справи в рамках проекту «єРобота», скласти професійне резюме тощо.
09 Листопада, 2023 р., 07:23
Захист об'єктів критичної інфраструктури області напередодні зими – це одна з пріоритетних задач.
09 Листопада, 2023 р., 07:21
Кіберполіція спільно зі слідчими Головного слідчого управління Нацполіції та іноземними колегами припинили діяльність угруповання та заморозили активи зловмисників у понад 20 країнах.
08 Листопада, 2023 р., 08:35
В міжнародній конференції взяла участь Президент Української асоціації районних та обласних рад, голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко.
08 Листопада, 2023 р., 08:16
Сьогодні, в умовах воєнного стану, як ніколи гостро постає питання безпеки праці в разі можливої відсутності електроенергії на різних об’єктах та підприємствах.
08 Листопада, 2023 р., 08:09
Пункти Незламності розгорнуто військовими адміністраціями всіх рівнів та органами місцевого самоврядування, підрозділами ГУ ДСНС України у Харківській області, на базі залізничних вокзалів та об’єктів відповідального бізнесу. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь