Чугуївська районна рада Харківської області
Харківська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

18 Листопада, 2023 р., 17:18
Про це йшлося під час засідання Регіонального офісу міжнародного співробітництва, яке відбулося на Харківщині 15 листопада.
17 Листопада, 2023 р., 07:58
У форумі взяв участь радник голови обласної ради Євгеній Грицьков. Також були присутні керівництво обласної військової адміністрації, міської ради, представники громад області.
17 Листопада, 2023 р., 07:56
Нещодавно на баланс Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області було передано два мости через канал Дніпро – Донбас.
16 Листопада, 2023 р., 10:42
Проєкт USAID «Демократичне врядування у Східній Україні» у партнерстві з громадською організацією «GoLOCAL» запрошує прослухати навчальний курс, що створений аби надати громадам корисні знання та практичні інструменти для розробки проєктів розвитку та залучення грантового фінансування.
16 Листопада, 2023 р., 10:37
В заході взяли участь Голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко, начальник ХОВА Олег Синєгубов, народні депутати, голова Ради Фонду Президента з підтримки освіти, науки та спорту Ірина Тулякова, представники центральних органів влади, голови громад Харківщини, представники силових структур, посольств та консульств.
16 Листопада, 2023 р., 10:33
За цей невеликий час пройдено чималий шлях – від однієї пристосованої кімнати, де працювали всі фахівці, до закладу з окремими кабінетами, оснащеними сучасними меблями, технікою, необхідною літературою та дидактичним матеріалом.
16 Листопада, 2023 р., 10:31
Розвиток відновлюваних джерел енергії (ВДЕ) допоможе підвищити енергетичну безпеку, відмовитися від викопних видів палива та стати енергетично незалежними. Переваги ВДЕ вже відчули більше 20 громад України, які під час війни обладнали критичну інфраструктуру сонячними електростанціями та тепловими насосами.
16 Листопада, 2023 р., 10:29
Стаття 5 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» визначає статус учасника бойових дій (далі – УБД) наступним чином: «Це особи, які брали участь у виконанні бойових завдань із захисту Батьківщини у складі військових підрозділів, з’єднань, об’єднань всіх видів і родів військ Збройних Сил діючої армії (флоту), у партизанських загонах і підпіллі та інших формуваннях як у воєнний, так і в мирний час».
16 Листопада, 2023 р., 10:05
Протягом листопада-грудня заплановано проведення серії віртуальних конференцій, присвячених аналізу та вивченню структури ринку фінансових послуг.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь