Чугуївська районна рада Харківської області
Харківська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

03 Листопада, 2023 р., 08:38
Голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко взяла участь у форумі з планування відновлення на місцевому рівні, який нещодавно відбувся у Києві.
03 Листопада, 2023 р., 08:36
Мета проєкту - надання послуги з підтримки переходу від військової служби до цивільного життя для ветеранів, військовослужбовців, які були звільнені з військової служби, у тому числі демобілізованих та членів їх сімей. 
03 Листопада, 2023 р., 08:33
Як зазначили під час зустрічі гості, надання допомоги у подальшому здійснюватиметься за своєрідною системою пріоритетності. Тобто в першу чергу підтримку буде спрямовано до тих громад, які знаходяться на лінії зіткнення. У Чугуївському районі це Вовчанська громада, яка цілодобово зазнає ворожих обстрілів. Потім допомогу отримуватимуть мешканці найбільш постраждалих територій.
02 Листопада, 2023 р., 09:04
Під головуванням заступниці голови Харківської обласної ради Валерії Дзюби відбулась нарада, де обговорювалися етапи впровадження цього проєкту.
02 Листопада, 2023 р., 08:59
Відносно пропозиції Харківської обласної військової адміністрації щодо розподілу субвенції з державного бюджету на проєктування, відновлення, будівництво, модернізацію, облаштування, ремонт об'єктів будівництва громадського призначення, соціальної сфери, культурної спадщини, житлово-комунального господарства, інших об'єктів, що мають вплив на життєдіяльність населення в розрізі проєктів і заходів інформацію надав директор Департаменту фінансів Харківської обласної військової адміністрації (ХОВА) Сергій Овсянніков.
02 Листопада, 2023 р., 08:55
Ознайомитися із актуальною добіркою конкурсів та грантів, корисних як для громад, так і для організацій громадянського суспільства, ініціативних груп, благодійних організацій, дрібних фермерів та домогосподарств, ВПО, молоді, підприємців, можна на сайті Всеукраїнської Асоціації об'єднаних територіальних громад за посиланням https://hromady.org/dobirka-konkursiv-ta-grantovix.../
02 Листопада, 2023 р., 08:54
Заступники начальника ХОВА Віта Ковальська та Євген Іванов провели зустріч із представниками Міжнародної організації з міграції, місія в Україні.
02 Листопада, 2023 р., 08:38
Фонд енергоефективності реалізує програму «ВідновиДІМ», мета якої - фінансування будівельних робіт з відновлення житлових будівель, пошкоджених внаслідок військової агресії росії проти України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь