Чугуївська районна рада Харківської області
Харківська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

15 Листопада, 2023 р., 10:53
Двоє цивільних постраждали внаслідок підриву на ворожих мінах і вибухових пристроях минулого тижня на Харківщині.
15 Листопада, 2023 р., 10:51
Ці машини українського виробництва, вони працюватимуть на території Харківської області в межах проєкту з очищення та відновлення земель сільськогосподарського призначення.
15 Листопада, 2023 р., 10:49
Для бійців 92-ї окремої штурмової бригади імені кошового отамана Івана Сірка придбали 192 гелеві свічки. Ці окопні свічки горять до 6 –ти годин. В середньому, стандартна окопна свічка горить до чотирьох годин, а гелеві працюватимуть довше, а це дуже важливо для наших ЗСУ на передовій.
15 Листопада, 2023 р., 10:46
Зараз Мінсоцполітики спільно з Міноборони, Генштабом та командуванням військових частин активно займається налагодженням процесу запуску послуги.
15 Листопада, 2023 р., 10:39
У 2020 році за ініціативи Першої леді Олени Зеленської стартувала Реформа шкільного харчування. В реформі взяли участь Держпродспоживслужба, МОН, МОЗ, Міністерство аграрної політики та продовольства, Міністерство розвитку громад, території та інфраструктури, Міністерство фінансів, а також за участю європейського проекту EU4SaferFood, представників громадських організацій та міжнародних партнерів.
15 Листопада, 2023 р., 10:37
Із роз'ясненням консультантки Програми Рада Європи Віри Козіної щодо права підпису документів начальником військової адміністрації, який здійснює функції місцевого самоврядування, а також інших питань, зокрема:
14 Листопада, 2023 р., 08:34
Форум місцевого самоврядування у Львові - платформа для обміну досвідом, обговорення та аналізу актуальних проблем і перспектив у сфері місцевого самоврядування.
14 Листопада, 2023 р., 08:31
За словами народної депутатки, голови Комітету з питань бюджету Роксолани Підласої, до другого читання проект бюджету зазнав мінімальних змін.
14 Листопада, 2023 р., 08:27
Харківська обласна рада, як територіальний координатор «Угоди мерів - Схід», проводить наполегливу і системну роботу по впровадженню на території області провідної ініціативи Європейського Союзу щодо підвищення енергоефективності в громадах та нарощування використання відновлювальних джерел енергії на території області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь