Чугуївська районна рада Харківської області
Харківська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

14 Листопада, 2023 р., 08:34
Форум місцевого самоврядування у Львові - платформа для обміну досвідом, обговорення та аналізу актуальних проблем і перспектив у сфері місцевого самоврядування.
14 Листопада, 2023 р., 08:31
За словами народної депутатки, голови Комітету з питань бюджету Роксолани Підласої, до другого читання проект бюджету зазнав мінімальних змін.
14 Листопада, 2023 р., 08:27
Харківська обласна рада, як територіальний координатор «Угоди мерів - Схід», проводить наполегливу і системну роботу по впровадженню на території області провідної ініціативи Європейського Союзу щодо підвищення енергоефективності в громадах та нарощування використання відновлювальних джерел енергії на території області.
14 Листопада, 2023 р., 08:23
Співорганізатором заходу є Міжнародний благодійний фонд «Допомоги постраждалим внаслідок ДТП».
14 Листопада, 2023 р., 08:20
Наразі на Харківщині зареєстровано майже 526 тисяч внутрішньо переміщених осіб, яких необхідно інтегрувати в приймаючих громадах, зокрема, надавати їм робочі місця. Тож важливо сконцентрувати увагу на проєктах, спрямованих на економічний розвиток громад.
14 Листопада, 2023 р., 08:19
Відповідне рішення було ухвалене 10 листопада під час засідання Комісії з питань надання одноразової адресної грошової допомоги мешканцям Харківської області, які опинилися в скрутній життєвій ситуації. 
11 Листопада, 2023 р., 10:48
Міжнародна організація Corus International, в рамках проекту «Відновлення засобів до існування в сільському господарстві для забезпечення продовольчої безпеки в Україні», запрошує місцевих жителів та внутрішньо переміщених осіб (ВПО), котрі задіяні у виробництві сільськогосподарської продукції/сервісів на території Харківського та Чугуївського районів Харківської області, взяти участь у конкурсі мікрогрантів.
11 Листопада, 2023 р., 10:40
Вебінар пройде за підтримки Програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) та шведсько-українського проєкту «Підтримка децентралізації в Україні» (SALAR International) на базі Платформ «Економіка та інвестиції» та «З питань гендерної рівності» Всеукраїнської Асоціації ОТГ.
11 Листопада, 2023 р., 10:32
На сьогодні працюють 500 котелень, що становить 93,6% від загальної кількості запланованих до роботи цього сезону.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь