Чугуївська районна рада Харківської області
Харківська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

30 Листопада, 2023 р., 10:17
Отримати безоплатно юридичну консультацію можуть жителі Чугуївської громади, що постраждали від війни. Прийом громадян відбуватиметься 1 грудня о 10.00 в приміщенні міської ради за адресою: м. Чугуїв, вул. Старонікольська, 35а
30 Листопада, 2023 р., 10:13
Усі роботодавці в Україні відповідно до правил військового обліку, що затверджені постановою Кабінету міністрів №1487, щороку до 1 грудня мають подавати списки призовників, військовозобов’язаних та резервістів до Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК СП), з метою звіряння даних списків персонального військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів з обліковими документами відповідних ТЦК СП, у яких вони перебувають на військовому обліку
30 Листопада, 2023 р., 10:06
Даним Законом пропонується внести зміни до Кодексу законів про працю України, Закону України «Про відпустки», Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» та інших Законів України щодо врегулювання надання та використання відпусток, а саме:
30 Листопада, 2023 р., 10:04
Міжнародна гуманітарна організація Mercy Corps розпочинає Програму підтримки сільського господарства України, повідомив заступник начальника Харківської ОВА Євген Іванов.
30 Листопада, 2023 р., 09:57
Начальник Чугуївської районної військової адміністрації Сергій Лободенко нагадав, що питання використання коштів державного та місцевих бюджетів сьогодні перебуває на особливому контролі.
30 Листопада, 2023 р., 09:41
Відзнаку отримали дев’ятеро громадських діячів Чугуївщини, які після повномасштабного вторгнення свої зусилля та діяльність спрямовують задля перемоги, сприяють забезпеченню функціонування району, допомагають фронту і в тилу.
30 Листопада, 2023 р., 09:37
Коли кривдить близька людина, наважитись звернутися по правничу допомогу непросто. Це важкий крок, і державна система безоплатної правничої допомоги готова підтримати постраждалих від домашнього насильства.
30 Листопада, 2023 р., 09:03
Психологічна допомога та психосоціальна підтримка для громадян, які постраждали від війни, є одним з основних напрямків роботи у сфері соцзахисту Харківщини.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь