Чугуївська районна рада Харківської області
Харківська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

25 Грудня, 2023 р., 09:39
«Будівництво фортифікаційних споруд покликано посилити ефективність наших військових безпосередньо на полі бою. Складність у тому, що встановлення кожного залізобетонного місця ведення вогню чи бліндажу – це спецоперація. У деяких місцях роботи тривають за 1-3 кілометри від ворожих позицій», - зауважив Олег Синєгубов.
22 Грудня, 2023 р., 12:49
Мета: обрати відповідно до статті 51 Закону України «Про Національну поліцію» представників громадськості, здатних професійно виконувати повноваження членів поліцейських комісій Департаменту патрульної поліції Національної поліції України.
22 Грудня, 2023 р., 12:47
«Є багато закладів вищої освіти, яким обласна рада надала можливість працювати на базі обласних лікарень, але нажаль не всюди були належним чином облаштовані приміщення і умови не відповідали сучасним вимогам. Тому сьогодні для нас важливо було подивитися, як впорався з реалізацією цього проєкту наш потужний ХНУ ім. В.Н. Каразіна. Результат - створення унікального для Харкова та України Центру. Вже на цій сесії обласної ради буде розглядатися питання стосовно надання вишу приміщень на базі комунальних закладів для реалізації подібних проєктів задля підвищення рівня освіти студентів і відпрацювання ними практичних навичок», - зазначила Тетяна Єгорова-Луценко.
22 Грудня, 2023 р., 12:44
«Лабораторія успіху» – заходи для молодих підприємців, започатковані Харківською ОВА та Харківським регіональним фондом підтримки підприємництва відбудуться в межах програми «Школа малого бізнесу».
22 Грудня, 2023 р., 12:43
Загалом у Харківській області налічується близько 4,5 тисячі укриттів. Особливу увагу приділяють населеним пунктам на деокупованих територіях.
22 Грудня, 2023 р., 12:41
Діяльність районних ВЛК та результати їх перевірок обговорили під час засідання робочої групи «Прозорість і підзвітність» під головуванням її очільника – заступника начальника Харківської ОВА Євгена Іванова.
21 Грудня, 2023 р., 09:53
Проєкт «Чиста Печеніжчина. Відновлення послуг для населення деокупованої території громади з метою покращення екологічної ситуації шляхом придбання спеціалізованої комунальної техніки – сміттєвоза» отримав перемогу в обласному конкурсі проєктів місцевого та регіонального розвитку «Разом в майбутнє» у 2023 році.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь