Чугуївська районна рада Харківської області
Харківська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

21 Грудня, 2023 р., 09:44
Радник голови Харківської обласної ради Євгеній Грицьков взяв участь у нараді щодо напрямків співпраці комунальних закладів обласної ради з Всеукраїнською профспілкою захисників України спортсменів та працівників сфер.
21 Грудня, 2023 р., 09:27
"Підкреслю, що для України ефективною є трирівнева система місцевого самоврядування", - вважає президент УАРОР Тетяна Єгорова-Луценко, - "Ми всі розуміємо, що треба рухатися до Євросоюзу. І цим питанням має займатися не тільки Президент, центральні органи влади, але й влада регіональна. В тому числі й голови районних та обласних рад".
21 Грудня, 2023 р., 09:25
Мініпроєкт «Рання діагностика - запорука здоров’я» отримав перемогу у 2023 році в обласному конкурсі «Ефективна медицина в громаді».
21 Грудня, 2023 р., 09:11
Зустріч зі старшокласниками та педагогами відбулася в приміщенні Печенізького ліцею ім. Г.Семирадського. Захід пройшов особливо теплим та доброзичливим.
21 Грудня, 2023 р., 09:01
Створити таке середовище для спілкування, навчання та проведення дозвілля допомогли представники Благодійного фонду «Єдність та сила».
21 Грудня, 2023 р., 08:54
Нещодавно в Україні стартував експериментальний проєкт для учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни. Завдяки службі зайнятості громадяни з-поміж учасників бойових дій або осіб з інвалідністю внаслідок війни можуть безкоштовно здобути професію чи підвищити кваліфікацію у Центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.
21 Грудня, 2023 р., 08:37
На врученні сертифікатів були присутні - депутат обласної ради Олександр Кухар, голова Новопокровської територіальної громади - Олена Слабінська, заступники Новопокровського селищного голови Владіслав Маковецький та Світлана Альошина, директор КНП "Центр первинної медико-санітарної допомоги" Людмила Ємець, колективи закладів охорони здоров’я, старости громади, мешканці с. Стара Покровка та с. Введенка.
17 Грудня, 2023 р., 13:26
Захід організовує Національне агентство України з питань державної служби спільно з Комітетом Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування, Програмою Ради Європи «Посилення доброго демократичного врядування і стійкості в Україні».
17 Грудня, 2023 р., 13:24
Всеукраїнська асоціація органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад» на базі Платформи «Міжнародні відносини» за підтримки Програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) проводить 19 грудня 2023 року о 14:00 вебінар: «Міжнародні партнерства територіальних громад: З чого починати?»

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь