Чугуївська районна рада Харківської області
Харківська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

20 Лютого, 2024 р., 12:58
На заході, що відбувся за участі заступника начальника Чугуївської районної військової адміністрації Олександра Апостола, йшлося про кращі практики у сфері захисту прав та законних інтересів дітей.
20 Лютого, 2024 р., 12:52
Про це йшлося під час засідання начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, представників Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та очільників громад.
20 Лютого, 2024 р., 12:50
В межах глобальної адвокаційної кампанії Світового Конґресу Українців «StandWithUkraine» буде проведено акції до других роковин повномасштабного вторгнення росії в Україну.
19 Лютого, 2024 р., 09:25
ГО “Добровольці-вогнеборці” розпочинає проєкт «Підтримка створення добровільних пожежних команд задля підвищення стійкості прифронтових областей» в межах грантового конкурсу «Посилення громадської участі в процесах раннього відновлення на звільнених територіях», який адмініструється ІСАР Єднання за підтримки Фонду «Партнерство за сильну Україну», що фінансується країнами партнерами.
19 Лютого, 2024 р., 09:24
Державна екологічна інспекція у Харківській області інформує про функціонування сервісу фіксації фактів заподіяння шкоди навколишньому природному середовищу внаслідок надзвичайних ситуацій, подій, збройної агресії Російської Федерації «ЕкоЗагроза».
19 Лютого, 2024 р., 09:23
В Україні навчатимуть фахівців, які виконуватимуть функції з виконання зобов’язань держави у сфері євроінтеграції.
19 Лютого, 2024 р., 09:20
Цікавий та комфортний простір для дітей обладнано найсучаснішою технікою. Придбано набір «Робототехніка», «Юний хімік», 3D-принтер, комплект окулярів віртуальної реальності, ноутбуки та інше обладнання.
19 Лютого, 2024 р., 09:17
Головною метою нового Центру стане забезпечення належної тактичної підготовки, яка відповідає вимогам сучасних технологій та високих стандартів безпеки - зазначив в.о. ректора університету Олексій Литвинов. На базі Центру здійснюватимуться практичні вправи та тренування під керівництвом досвідчених інструкторів-практиків з досвідом бойових дій, фахівців за напрямком «тактична підготовка» - медики, психологи, рятівників.
19 Лютого, 2024 р., 09:16
Уряд затвердив план дій на 2024 рік. Один з головних пріоритетів – сучасна та доступна медицина.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь