Чугуївська районна рада Харківської області
Харківська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

07 Лютого, 2024 р., 09:16
Всеукраїнська асоціація органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад» на базі Платформ «Управління людськими ресурсами» за підтримки Програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) спільно з кафедрою регіональної політики ННІ ПУДС КНУ імені Тараса Шевченка проведе 09 лютого 2024 року 10:00 вебінар на тему: «Міграція та повернення мешканців до регіонів: сучасний стан та перспективи розвитку»
07 Лютого, 2024 р., 09:14
У ході робочої поїздки вона ознайомилась з роботою ТОВ «Грін кул», що входить до складу торгово-промислового холдингу «UBC Group», – провідного світового лідера з виробництва холодильної техніки для напоїв і продуктів, яке володіє 24% світового ринку виробництва промислового холодильного обладнання.
07 Лютого, 2024 р., 09:13
Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.
07 Лютого, 2024 р., 09:12
Національним Фестивалем “Код Нації” спільно з проєктом “ПроМову” оголошується проведення Всеукраїнського конкурсу до Міжнародного дня рідної мови, який відзначається 21 лютого.
07 Лютого, 2024 р., 09:11
Про це повідомив очільник обласної робочої групи «Прозорість і підзвітність» - заступник начальника Харківської ОВА Євген Іванов під час брифінгу в Офіційному Медіацентрі ХОВА.
05 Лютого, 2024 р., 08:50
Проєкт реалізується в рамках Меморандуму про співробітництво та взаєморозуміння між Харківською обласною радою (Україна) та Асоціацією «Медична і благодійна допомога Франція-Україна» (L’Association Aide Médicale & Caritative France-Ukrainе). Документ підписали операційна директорка асоціації медичної допомоги Франція-Україна Діана Дольс та голова обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко
05 Лютого, 2024 р., 08:49
На зустрічі з Надзвичайним і Повноважним Послом, Представником України при Європейському Союзі Всеволодом Ченцовим та Головою Комісії з питань транскордонних, європейських та міжнародних відносин Регіону Гранд-Ест Крістіаном Дебевом йшла розмова про розширення звʼязків з європейськими партнерами та роль відкритого офісу УАРОР у Брюсселі.
05 Лютого, 2024 р., 08:48
Громадською організацією «Центр зайнятості Вільних людей» запроваджено Проєкт «Навігація повернення ветеранів: професійні рішення для компаній».
05 Лютого, 2024 р., 08:47
У Харківській області на сьогодні створено 134 дитячих будинків сімейного типу та 229 прийомних сімей, в яких виховується 1337 осіб.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь