Чугуївська районна рада Харківської області
Харківська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

22 Квітня, 2024 р., 09:16
Сформувати комплексний підхід у підтримці ветеранів/ветеранок та їх сімей, вибудовувати якісну ветеранську політику, організувати системну роботу у наданні послуг ветеранам та їх родинам на належному рівні – ці завдання вимагають від ОМС значних людських, фінансових та організаційних ресурсів. Експерти U-LEAD розповіли, як ефективно впроваджувати цю політику в громаді.
22 Квітня, 2024 р., 09:14
Ініціатива Cities4Cities | United4Ukraine запустила онлайн-курс «Євроінтеграція для українських муніципалітетів», де українські громади навчають активніше брати участь у програмах ЄС та розвивати співпрацю на європейському рівні.
22 Квітня, 2024 р., 09:11
Гуманітарна допомога була надана в рамках Меморандуму про співробітництво та взаєморозуміння між Харківською обласною радою (Україна) та Асоціацією «Медична і благодійна допомога Франція-Україна» (L’Association Aide Médicale & Caritative France-Ukrainе). Документ підписали операційна директорка асоціації медичної допомоги Франція-Україна Діана Дольс та голова обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко.
22 Квітня, 2024 р., 09:09
КЄР прийняв резолюцію та закликав Євросоюз бути готовим надати додаткове довгострокове фінансування для підтримки відновлення України після війни, що підтримує початок переговорів про членство з Україною і Молдовою.
22 Квітня, 2024 р., 09:08
1 травня розпочнеться неопалювальний сезон, який триватиме до 30 вересня. Як на цей час розраховують і призначають субсидії й що потрібно робити тим, хто їх отримує?
22 Квітня, 2024 р., 09:05
Заступниця начальника Харківської ОВА Віта Ковальська провела зустріч з представниками Управління ООН з координації гуманітарних справ.
22 Квітня, 2024 р., 09:00
У Харкові та Ізюмі УВКБ ООН надало місцевим органам влади будівельні матеріали для підтримки ремонту просторів загального користування у 45 пошкоджених житлових будинків.
19 Квітня, 2024 р., 11:10
Фонд Медичної Допомоги Україні (підрозділ Фонду Регіонального Здоров’я Рочестра) надав КНП ХОР «Обласна клінічна лікарня» дороговартісне спеціальне харчування для важкохворих пацієнтів, що перебувають на лікуванні у відділенні інтенсивної терапії.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь