Чугуївська районна рада Харківської області
Харківська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

28 Грудня, 2023 р., 11:24
Про це повідомив Віце-прем’єр-міністр з відновлення України – Міністр розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександр Кубраков.
28 Грудня, 2023 р., 11:19
Чим запам’ятається 2023 рік учасникам процесу реформи місцевого самоврядування та територіальної організації влади? Які законодавчі зміни були прийняті протягом року, а яких громади так і не дочекалися?
28 Грудня, 2023 р., 11:19
Чим запам’ятається 2023 рік учасникам процесу реформи місцевого самоврядування та територіальної організації влади? Які законодавчі зміни були прийняті протягом року, а яких громади так і не дочекалися?
28 Грудня, 2023 р., 11:17
Внаслідок обстрілів російських окупантів Чугуївська центральна лікарня зазнала серйозних руйнувань. Попри це медзаклад не припиняв своєї роботи.
27 Грудня, 2023 р., 08:14
Під час заходу обговорили діяльність робочої групи «Прозорість і підзвітність», яку було створено у жовтні при Харківській ОВА.
27 Грудня, 2023 р., 08:00
Семінар-практикум пройшов у режимі онлайн для сільських, селищних, міських голів, голів районних рад, начальників районних військових адміністрацій, начальників військових адміністрацій населених пунктів, їх профільних заступників та спеціалістів.
26 Грудня, 2023 р., 08:38
Захід проводився НАДС спільно з Комітетом з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування у співпраці з Програмою Ради Європи «Посилення доброго демократичного врядування і стійкості в Україні».
25 Грудня, 2023 р., 09:43
Загальна сума компенсацій на ремонт житла, пошкодженого внаслідок збройної агресії рф, склала майже 116 млн. грн.
25 Грудня, 2023 р., 09:41
«Відновлення сільськогосподарської діяльності на території Харківської області – одне з першочергових завдань, які ставить начальник ХОВА Олег Синєгубов. Важливо підтримати не тільки великі фермерські господарства, а й звичайні родини, які займалися сільськогосподарською діяльністю», – зазначив директор Департаменту агропромислового розвитку ХОВА Андрій Дорожко.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь