Чугуївська районна рада Харківської області
Харківська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

07 Травня, 2024 р., 08:01
Гуманітарна допомога була надана в рамках Меморандуму про співробітництво та взаєморозуміння між Харківською обласною радою (Україна) та Асоціацією «Медична і благодійна допомога Франція-Україна» (L’Association Aide Médicale & Caritative France-Ukrainе).
07 Травня, 2024 р., 08:00
Впродовж останнього тижня фермерські господарства області засіяли понад 166 тисяч гектарів сільськогосподарських угідь. Найбільше ярими зерновими та зернобобовими культурами засіяли аграрії Богодухівського та Красноградського районів області.
07 Травня, 2024 р., 08:00
У період із 13 по 19 травня 2024 року в Україні реалізовуватиметься щорічний захід – Тиждень безпеки дорожнього руху.
06 Травня, 2024 р., 12:22
В заході взяли участь: Світлана ГОРБУНОВА-РУБАН – заступник Харківського міського голови, Євген ІВАНОВ – заступник начальника Харківської обласної військової адміністрації, Микола ТІТОВ – перший віцепрезидент-виконавчий директор Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області, ТЕРТИШНА І.А. – представник Департаменту соціального захисту населення Харківської обласної військової адміністрації, КАЛЮЖНИЙ С.А. – представник ГУ ДСНС в Харківській області, СОКОЛ І.В. – директор Департаменту цивільного захисту Харківської обласної військової адміністрації, ТРОФИМЕНКО Д.С. – фахівчиня з питань захисту цивільного населення Міжнародної неурядової організації "Центр з питань захисту цивільних осіб в умовах конфлікту", ОСТАПЕНКО П.О. – голова Товариства дослідників України, керівник групи експертів, які працювали над створенням сторінки і Атласу АТУ, ЯЦИНА Ю.Д. – голова профільної комісії Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області з питань діяльності старост та залучення жителів до управління громадою, голова Богодухівської районної ради, а також старости, сільські, селищні, міські голови, голови районних рад, начальники районних військових адміністрацій. В сього в заході взяли участь 120 учасників.
06 Травня, 2024 р., 11:07
У червні етнофестиваль "Країна Мрій" відбудеться уже вдвадцяте. У 2024 році він пройде з 21 по 23 червня на території Національного ботанічного саду ім. М. М. Гришка.
06 Травня, 2024 р., 11:06
30 квітня 2024 року Уряд ухвалив постанову «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 9 березня 2006 р. №268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів».
06 Травня, 2024 р., 11:05
В рамках  Меморандуму про взаємодію та співпрацю між Асоціацією органів місцевого самоврядування Харківської області та CIVIC 10 травня 2024 року 10-00 запрошуються представники Асоціації залучитися до участі у 2-х годинному пілотному online тренінгу від Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки при Міністерстві культури та інформаційної політики України (далі – Центр стратегічних комунікацій) «Комунікаційний тренінг для органів місцевого самоврядування».
06 Травня, 2024 р., 11:04
Даний захід був організований Комітетом ВРУ з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування за підтримки ULEAD.
06 Травня, 2024 р., 11:03
Чугуївщина отримала чергову партію гуманітарної допомоги від турецької компанії-рітейлера одягу LC Waikiki.
06 Травня, 2024 р., 11:02
Національним Фестивалем «Код Нації» оголошується проведення Всеукраїнського конкурсу до Дня Європи, який відзначається 9 травня.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь