Чугуївська районна рада Харківської області
Харківська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Всеукраїнська асоціація районних та обласних рад України стала партнером Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи

Дата: 16.09.2024 12:21
Кількість переглядів: 13

Фото без опису"Сьогодні, 12 вересня, у Страсбурзі за участі Президента Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи Марка Коолса, Постійного представника України при Раді Європи Бориса Тарасюка, представників асоціацій місцевого самоврядування разом з Генеральним секретарем Конгресу Матьє Морі підписали Меморандум про взаєморозуміння.

Таким чином наша Асоціація стала партнером у впровадженні діяльності Конгресу в Україні в рамках Плану дій Ради Європи для України на 2023-2026 роки «Стійкість, відновлення та відбудова України» Ця подія сприятиме поглибленню співпраці України та Ради Європи і підвищить загальну стійкість місцевих громад в Україні, особливо це важливо зараз, коли в країні триває війна.

Конгрес сприятиме розбудові стійких органів місцевого самоврядування, які краще реагують на потреби та очікування громадян, тим самим підвищуючи їх довіру до державних інституцій, а також підтримуватиме Україну в процесі її вступу до ЄС та реалізації відповідних реформ.

УАРОР інтегруватиме європейські стандарти місцевої демократії та прав людини в стратегії на місцевому рівні. Також долучатимемося до виконання діяльності Конгресу, відстежуючи та надаючи консультаційну підтримку щодо розвитку місцевої демократії та реформ, а також сприяючи обміну досвідом та знаннями.", - повідомила Тетяна Єгорова-Луценко, Президент Асоціації, голова Харківської обласної ради.

 

джерело інформації – https://association.kharkov.ua/aktyalne/novyny/2796-vseukrainska-asotsiatsiia-raionnykh-ta-oblasnykh-rad-ukrainy-stala-partnerom-konhresu-mistsevykh-ta-rehionalnykh-vlad-rady-yevropy


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь