Чугуївська районна рада Харківської області
Харківська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Харків’янка Марина Спектрова виборола срібну медаль на Міжнародній математичній олімпіаді у Великобританії

Дата: 26.07.2024 08:50
Кількість переглядів: 81

Фото без описуГолова Харківської обласної ради, президентка УАРОР Тетяна Єгорова-Луценко привітала випускницю харківської школи та вручила Грамоту обласної ради.

«Можливо, Марина майбутній міністр фінансів України. Дівчинка вже має запрошення на навчання у Кембриджі. Впевнена, отримає пропозиції й від найпрестижніших вузів України. Докладатиму для цього максимум зусиль. Я дуже сподіваюсь, що такі талановиті діти, як Марина все ж таки знайдуть себе в Україні. І наша задача, задача влади, створити для цього всі умови», – заявила Тетяна Єгорова-Луценко.

У Міжнародній математичній олімпіаді-2024 взяло участь 609 дітей зі 108 країн світу. Олімпіада проходила З 11 по 21 липня у місті Бат (Сполучене Королівство Великобританія). Україну представляло шестеро школярів. Марина Спектрова набрала 22 бали і таким чином отримала срібло. Всього українські математики отримали дві срібні і три бронзові медалі, результат Марини – другий в українській команді.

 

джерело інформації – https://oblrada-kharkiv.gov.ua/2024/07/25/harkivyanka-maryna-spektrova-vyborola-sribnu-medal-na-mizhnarodnij-matematychnij-olimpiadi-u-velykobrytaniyi/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь