Чугуївська районна рада Харківської області
Харківська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Начальник Чугуївської районної військової адміністрації Сергій Лободенко провів нараду за участі керівників громад, місцевих підрозділів ТЦК, Національної поліції, СБУ, прокуратури, служб району

Дата: 08.07.2024 08:20
Кількість переглядів: 117

Фото без описуПід час наради було підбито підсумки проведення мобілізації людських та транспортних ресурсів у Чугуївському районі за червень. У ході розгляду поточної ситуації щодо виконання плану мобілізації учасники заходу обговорили деталі наступних завдань, зосередили увагу на виявленні проблемних питань. Визначено також шляхи посилення взаємодії та координації дій всіх відповідальних за мобілізаційну кампанію.

Фото без описуЙшлося на нараді і про створення у районі комендатури, яка почне працювати найближчим часом, та здійснення деяких заходів правового режиму воєнного стану.

Фото без описуУ районі активними темпами триває підготовка до зими. Тож Сергій Лободенко заслухав кожного керівника громади про результати проведеної роботи. Фото без описуАналізувалися готовність об’єктів інфраструктури до холодів, забезпечення паливом та генераторами на випадок відсутності електроенергії внаслідок обстрілів рф, окреслювалися питання, що потребують термінового вирішення до настання опалювального сезону.

На завершення робочої зустрічі присутні розглянули ситуацію стосовно можливості розповсюдження небезпечних шкідливих організмів, зокрема сарани перелітної, та обговорили заходи щодо локалізації та ліквідації їх вогнищ.

 

джерело інформації – https://chuhuiv-rda.gov.ua/news/1720204189/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь