Чугуївська районна рада Харківської області
Харківська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Діти з громад Харківщини відправилися на відпочинок до Польщі

Дата: 28.06.2024 08:06
Кількість переглядів: 30

Фото без описуУ супроводі вчителів 80 дітей різного віку протягом двох тижнів відновлюватимуть сили, розважатимуться, спілкуватимуться з однолітками у дитячому таборі Польських міст Гнєзно та Конін.

Поїздку організувала президент Асоціації, голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко на запрошення Маршалека Великопольського воєводства Марека Возняка.

«Вже третій рік поспіль Польща гостинно приймає наших дітей. Дякую за співпрацю Маршалека Великопольського воєводства Марека Возняка. Завдяки наших партнерам діти з громад, які наближенні до зони бойових дій мають можливість відпочити, оздоровитися фізично і психологічно», – зазначила Тетяна Єгорова-Луценко.

Цього разу до Польщі поїхали діти з Ізюмської, Оскільської, Куньєвської, Барвінківської, Шевченківської, Харківської, Липецької та Новопокровської громад.

В програмі перебування для дітей Харківщини передбачені екскурсії, відвідування місцевих музеїв, аквапарку, спортивні активності та інші розваги.

 

джерело інформації – https://association.kharkov.ua/aktyalne/novyny/2687-dity-z-hromad-kharkivshchyny-vidpravylysia-na-vidpochynok-do-polshchi


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь