Чугуївська районна рада Харківської області
Харківська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Французькі партнери планують допомогти громадам Харківської області в реалізації проєктів з генерації електроенергії, відновлення водопостачання та встановлення систем когенерації електроенергії та очистки води

Дата: 11.06.2024 08:10
Кількість переглядів: 19

Фото без описуЗаступник начальника керуючого справами, начальник управління з питань територіального і місцевого розвитку та міжнародних в’язків виконавчого апарату обласної ради Максим Колінько провів  зустріч з представником аналітичного центру Groupe URD Франсуа Грюневальдом. 

«Ми хочемо зрозуміти, які громади потребують допомоги у енергогенерації. Для цього ми просимо підготувати вас 4-5 проєктів, де ми могли б прийняти участь. І вже за декілька тижнів ми зможемо більш детально обговорити подальшу роботу», – сказав Франсуа Грюневальд.

Максим Колінько відзначив, що Харківська обласна рада співпрацює з міжнародними партнерами по різних напрямках допомоги. 

«Одне з нагальних питань для Харківщини – це підготовка до опалювального сезону. Наразі голова Харківської обласної ради, президентка УАРОР Тетяна  Єгорова-Луценко разом з представниками  усіх гілок влади ведуть постійну роботу з міжнародними організаціями, аби забезпечити житлові будинки та комунальні заклади соціального спрямування опаленням, світлом та водою у разі відключення електроенергії. Тому розвиток міжнародного партнерства за цим напрямком для нас дуже важливий, сподіваємося на конструктивну співпрацю», – зазначив Максим Колінько.

Нагадаємо, обласна рада має досвід співпраці з французькими партнерами, зокрема діяльність в рамках підписаного головою Харківської обласної ради Тетяною Єгоровою-Луценко та операційною директоркою Асоціації «Медична та благодійна допомога Франція-Україна» Діаною Дольс меморандуму дала можливість залучити у регіон допомогу у вигляді генераторів, ліків, харчування, медичного обладнання, спецтранспорту, водонапірних башт, сантехніки, побутових речей, канцтоварів тощо.

 

джерело інформації – https://oblrada-kharkiv.gov.ua/2024/06/10/franczuzki-partnery-planuyut-dopomogty-gromadam-harkivskoyi-oblasti-v-realizacziyi-proyektiv-z-generacziyi-elektroenergiyi-vidnovlennya-vodopostachannya-ta-vstanovlennya-system-kogeneracziyi-elektroe/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь