Чугуївська районна рада Харківської області
Харківська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Грант від Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»: Форум «Децентралізація. Законодавчий порядок денний»

Дата: 27.05.2024 08:32
Кількість переглядів: 24

Фото без описуПроєкт USAID «ГОВЕРЛА» оголошує конкурс для пошуку організації, яка організує та проведе форум «Децентралізація. Законодавчий порядок денний». Форум проводиться двічі на рік (4 комплекси заходів протягом 2024-2026 років) напередодні весняної та осінньої сесій Верховної Ради України (ВРУ).

Мета Форуму полягає в тому, щоб виявити думки територіальних громад (ТГ) та асоціацій органів місцевого самоврядування (ОМС), представити їх Комітету ВРУ з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування перед початком чергової сесії. Також планується проводити підсумкові круглі столи для обговорення прогресу в формуванні законодавчого порядку денного реформи децентралізації, який було напрацьовано під час кожного з форумів.

Потенційний грантоотримувач керуватиме усіма робочими процесами з організації форуму а також сприятиме обміну думками із ключовими зацікавленими сторонами та представлятиме результати форуму стейкхолдерам.

Форум сприятиме відкритому та інклюзивному діалогу між ТГ, ОМС, Комітетом ВРУ з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування, Міністерством відновлення України, а також гарантуватиме, що думки ТГ та асоціацій ОМС щодо законодавчих пріоритетів реформи децентралізації будуть розглянуті та враховані при формуванні законодавчого порядку денного ВРУ.

У разі запитань, звертайтесь у письмовій формі до відділу грантів Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» на електронну адресу: hoverlagrants@dai.com (тема: Запитання щодо RFA-HOVERLA-017), не пізніше ніж 17:00 29 травня 2024 року.

Детальніше про грант читайте за посиланням.

Заявки потрібно на адресу електронної пошти hoverlagrants@dai.com не пізніше 17:00 5 червня 2024 року.

 

джерело інформації – https://association.kharkov.ua/aktyalne/novyny/2641-hrant-vid-proiektu-usaid-hoverla-forum-detsentralizatsiia-zakonodavchyi-poriadok-dennyi


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь