Чугуївська районна рада Харківської області
Харківська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

З робочим візитом Чугуївщину відвідав заступник начальника Харківської обласної військової адміністрації

Дата: 24.05.2024 08:04
Кількість переглядів: 19

Фото без описуРоман Семенуха разом начальником Чугуївської районної військової адміністрації Сергієм Лободенком та начальником Чугуївської міської військової адміністрації Галиною Мінаєвою взяв участь у заходах, присвячених Дню Героїв.

Фото без описуПосадовці поклали квіти до монумента на Алеї пам’яті у Чугуєві, віддавши шану тим, хто склав голову у боротьбі з ворогом за свободу України.   

Фото без описуВшанування захисників держави продовжилося церемонією вручення відзнаки «Почесний громадянин Чугуївської міської територіальної громади».

Це високе звання за особливі заслуги перед громадою, мужність і відвагу, виявлені при захисті незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, здобули 13 військовослужбовців. На жаль, зі зрозумілих причин не всі з них змогли взяти безпосередню участь у нагородженні. Фото без описуТож Роман Семенуха, Сергій Лободенко та Галина Мінаєва вручили відповідні нагрудний знак та диплом шістьом військовослужбовцям.

Фото без опису«Я радий бути присутнім на такому поважному заході та бачити наших захисників, які щодня у жорстокому протистоянні з окупантами виборюють кожен метр української землі. Цей захід – чудовий привід відзначити наших героїв та висловити їм нашу безмежну вдячність», – сказав Сергій Лободенко.

У межах робочого візиту Роман Семенуха також провів нараду у Чугуївській районної військової адміністрації, на якій обговорювалося здійснення мобілізаційних заходів.

 

джерело інформації – https://chuhuiv-rda.gov.ua/news/1716469902/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь