Чугуївська районна рада Харківської області
Харківська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Голова Харківської обласної ради, президентка УАРОР Тетяна Єгорова-Луценко взяла участь в онлайн заході «Шлях до URC: «Інклюзивний Форум Відновлення Громад»

Дата: 13.05.2024 07:50
Кількість переглядів: 20

Фото без опису«Координація гуманітарної допомоги, фінансування та параметри відновлення громад, географічні та секторальні підходи. Всі ці питання зараз для України дуже актуальні! Впевнена, що ідеї, озвучені учасниками, будуть реалізовані у найшвидший і найкращий спосіб», – сказала Тетяна Єгорова-Луценко.

Фото без описуОчільниця обласної ради також наголосила на важливості територіально-орієнтованого підходу у регіональній політиці, зокрема в процесах відновлення.

«Наразі повинні сконцентруватися на підсиленні допомоги прифронтовим регіонам і громадам, які найбільше потерпають від російських обстрілів, – зазначила Тетяна Єгорова-Луценко. – Зміцнення безпеки та оборони є беззаперечним пріоритетом органів місцевого самоврядування, адже без цього, без допомоги ЗСУ, нашим військовим, які виборюють Перемогу на фронті, всі наші зусилля стосовно відродження просто не матимуть сенсу».

«Шлях до URC: «Інклюзивний Форум Відновлення Громад» – один із офіційних заходів напередодні конференції з питань відновлення України (URC), що буде проведена 11-12 червня в Берліні.

 

джерело інформації – https://oblrada-kharkiv.gov.ua/2024/05/11/tetyana-yegorova-luczenko-vzyala-uchast-u-forumi-prysvyachenomu-vidnovlennyu-gromad/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь