Чугуївська районна рада Харківської області
Харківська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Чугуївський район співпрацюватиме з міжнародною організацією Project HOPE

Дата: 25.04.2024 10:59
Кількість переглядів: 2

Фото без описуНачальник Чугуївської районної військової адміністрації Сергій Лободенко підписав з керівником українського представництва Project HOPE Джорджіо Тромбаторе Меморандум про співробітництво та взаємодію.

Project HOPE – це установа охорони здоров’я та гуманітарної допомоги, яка здійснює діяльність у більш ніж 30 країнах світу.

Своє посередництво в Україні організація розпочала ще на початку війни, і за цей час відкрито 7 офісів у Києві, Львові, Одесі, Дніпрі, Краматорську, Харкові та Херсоні, а підтримку отримали сотні закладів охорони здоров’я по всій країні.

На початку квітня Сергій Лободенко зустрічався з представниками організації.  Як розповіли міжнародні партнери, допомога надаватиметься комплексно – тобто все те, чого найбільше потребує заклад охорони здоров’я. Це забезпечення ліками, обладнанням, генераторами для безперебійної роботи, предметами непродовольчого призначення, засобами гігієни, транспортом. Працює організація і в напрямі відновлення та ремонту медичних об’єктів. Передбачено також надання психосоціальної підтримки.

Першою у фокусі уваги – Вовчанська громада. Вже є домовленість про співпрацю з місцевою лікарнею, і у межах грантової угоди мешканцям громади надаватиметься первинна і спеціалізована медична допомога. Організацією для реалізації своїх активностей передано автівку, яка наразі використовуватиметься для виїзних прийомів медичним персоналом.

«Ми вже бачимо конкретні кроки наших міжнародних партнерів. Впевнений, що активна діяльність цієї гуманітарної місії на території району принесе вагомі результати медичним закладам і Чугуївщини, які суттєво постраждали від присутності ворога та його обстрілів. Укладання меморандуму посилить нашу комунікацію та ефективність допомоги», – зазначив Сергій Лободенко.

 

джерело інформації – https://chuhuiv-rda.gov.ua/news/1713971830/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь