Чугуївська районна рада Харківської області
Харківська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Під керівництвом начальника Чугуївської районної військової адміністрації Сергія Лободенка відбулася нарада з очільниками громад району

Дата: 29.02.2024 12:14
Кількість переглядів: 45

Фото без описуВ нараді взяли участь заступник директора Департаменту цивільного захисту ХОВА Дмитро Кутоманов та начальник відділу Департаменту Андрій Віловський.

Як було наголошено, чинне законодавство вимагає впровадження місцевих автоматизованих систем централізованого оповіщення (МАСЦО).

Фото без описуЗараз в оповіщенні населення Чугуївського району задіяно систему оповіщення «Вуличне радіо» у місті Чугуїв та електросирени, які  встановлено у населених пунктах району. З 39 електросирен 21 – підключено по GSM каналу до серверу «Повітряна тривога», 18 – керуються в ручному режимі.

Протягом року треба буде створити місцеві автоматизовані системи централізованого оповіщення у всіх громадах.

Фото без описуПід час наради представники Департаменту розповіли, що входить до складу МАСЦО та про алгоритм їх створення.Фото без опису

«Всі ми розуміємо, що наразі безпека населення є одним з головних завдань, у забезпеченні якої пріоритетом є впровадження системи виявлення, аналізу, обліку й реагування на надзвичайні ситуації, – відзначив Сергій Лободенко. – МАСЦО дасть змогу попереджати й інформувати мешканців про такі загрози в цілодобовому режимі».

На нараді розглядалися також питання усунення стихійної торгівлі у населених пунктах та перевірки стану готовності до пропуску льодоходу, повені та паводків.

 

джерело інформації – https://chuhuiv-rda.gov.ua/news/1709048408/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь