Чугуївська районна рада Харківської області
Харківська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Сертифікати на 50 тисяч гривень вручили двом дитячим будинкам сімейного типу з Чугуївського району

Дата: 29.02.2024 12:09
Кількість переглядів: 30

Фото без описуРодини Олени та Олексія Трохимченків з Леб’яжого, Віри Василенко із Коробочкиного були в числі 27 родин Харківщини, яким з нагоди 15-річчя створення було надано грошову допомогу.

Виплати в сумі 50 тисяч гривень передбачені у межах Програми підтримки та розвитку сімейних форм виховання в Харківській області на 2023-2027 роки.

Фото без описуСертифікати на отримання виплат передав начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

«Насамперед хочу подякувати ЗСУ, які боронять територію України, зокрема нашу Харківщину, які дозволяють планувати майбутнє для наших дітей. Вдячні Дитячому фонду ООН (ЮНІСЕФ) за тривалу і плідну співпрацю, втілення проєктів й всебічну підтримку. Разом з Офісом Президента, обласною радою впроваджуємо державну політику щодо підтримки сімейних форм виховання, розвитку освіти тощо. Зокрема, відзначаємо сім'ї, які займаються вихованням дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Фото без описуУхвалена обласна програма щодо розвитку саме сімейних форм виховання – один зі способів підтримки цих родин», – зазначив Олег Синєгубов.

Керівниця Координаційного центру з розвитку сімейного виховання та догляду дітей Ірина Тулякова наголосила, що Харківщина є прикладом для інших областей з підтримки альтернативних форм сімейного виховання. 

 

джерело інформації – https://chuhuiv-rda.gov.ua/news/1709153615/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь