Чугуївська районна рада Харківської області
Харківська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулась чергова XXI сесія Харківської обласної ради

Дата: 21.02.2024 07:46
Кількість переглядів: 41

Фото без описуПленарне засідання пройшло в онлайн форматі. Участь взяли 88 депутатів.

«Засідання тривало 7 годин, без перерви. Розглянули понад 50 питань. Вдячна депутатам за плідну роботу. Враховуючи те, що Харківщина знаходиться на передовій боротьби з агресором ми разом з депутатами, ХОВА, представниками місцевого самоврядування, доводимо щодня, що не припинимо свою роботу ні на хвилину, заради Перемоги», - сказала Тетяна Єгорова-Луценко.

До засідання долучились начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, Народні депутати України Павло Сушко та Вікторія Кінзбурська, перший заступник керівника Харківської обласної прокуратури Володимир Лимар, начальник Головного управління Національної поліції України в Харківській області Володимир Тимошко, начальник Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області Артем Астахов, заступник начальника Головного управління Державної податкової служби у Харківській області Світлана Подсоха, начальник служби відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області Андрій Алєксєєв.

Олег Синегубов подякував депутатам за активну та плідну роботу, яку вони провели на напередодні пленарного засідання та поінформував про стан справ у регіоні.

«Ворог посилив обстріли населених пунктів на півночі, на північно-східному, на східному напрямку. Будемо посилювати напрямки евакуаційних заходів з цих населених пунктів. Працюємо над підвищенням обороноздатності нашого регіону, над побудовою нових фортифікаційних споруд, укриттів та думаємо про відновлення області. Фактично профінансовані перехідні проєкти щодо відновлення, які були розпочаті минулого року. Плануємо заходи з відновлення на цей рік. Разом із цим, ведеться робота над реалізацію безпечного освітнього простору, у пріоритеті Красноградський та Лозівський райони», - повідомив Олег Синєгубов.

Серед розглянутих питань: зміни до обласних програм, затвердження нових, звіти про виконання діючих. А також кадрові питання, майнові та орендні, що стосуються об’єктів спільної власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області.

Крім того, вирішили звернутися до Уряду по допомогу з ремонтом дороги Харків-Київ

Більше інформації тут: https://oblrada-kharkiv.gov.ua

 

джерело інформації – https://www.facebook.com/KharkovRegionalCouncil


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь