Чугуївська районна рада Харківської області
Харківська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Допомога від Міжнародної організації з міграції для кам’янояружців.

Дата: 12.02.2024 08:39
Кількість переглядів: 43

Фото без описуВ грудні минулого року до с. Кам‘яна Яруга завітали представники Міжнародної організації з міграції (МОМ). Для спілкування з представниками МОМ було організовано зустріч з жінками вразливих категорій, які розповіли про свої потреби. Також була доведена інформація про загальний стан життєдіяльності населеного пункту і його жителів.

Наприкінці грудня кам’янояружцям пообіцяли гуманітарну допомогу непродовольчими товарами. Були складені списки вразливих категорій: пенсіонери, батьки-одиначки, родини з дітьми до 18 років, особи з інвалідністю, і відправили благодійникам.

Фото без описуФото без описуНаприкінці січня до с. Кам‘яна Яруга надійшли дві вантажівки з гуманітарною допомогою: коробки з постільною білизною, теплі ковдри та матраци, набори дитячого одягу від 0 до 13 років та набори одягу для дорослих – всього 14,5 тон.

За 5 днів команда із 14 чоловік (працівники ліцею, старостату) роздала 1226 наборів постільної білизни, 690 наборів одягу для дорослих, 208 наборів дитячого одягу.

Кам’янояружці і внутрішньо переміщені особи щиро дякують за турботу і підтримку керівництву Чугуївської міської військової адміністрації, сердечно вдячні благодійникам в особі МОМ за чудові набори одягу та постільної білизни, за тепло і увагу до українців в такий важкий час.

 

Фото без описуФото без описуФото без опису

джерело інформації – https://www.facebook.com/groups/chuguevrada


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь