Чугуївська районна рада Харківської області
Харківська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулась зустріч голови Харківської обласної ради, президентки УАРОР Тетяни Єгорової-Луценко із Надзвичайним і Повноважним Послом, Представником України при Європейському Союзі Всеволодом Ченцовим

Дата: 05.02.2024 08:49
Кількість переглядів: 39

Фото без описуНа зустрічі з Надзвичайним і Повноважним Послом, Представником України при Європейському Союзі Всеволодом Ченцовим та Головою Комісії з питань транскордонних, європейських та міжнародних відносин Регіону Гранд-Ест Крістіаном Дебевом йшла розмова про розширення звʼязків з європейськими партнерами та роль відкритого офісу УАРОР у Брюсселі.

«Відкриття офісу Української асоціації районних та обласних рад в Брюсселі розкриває перед регіонами України нові можливості європейської інтеграції. Це яскравий приклад готовності Комітету Європейських Регіонів підтримувати наше місцеве самоврядування! Відтепер матимемо ще більше шансів для розвитку, обміну досвідом та кращими практиками місцевого самоврядування між регіонами, містами та громадами України і ЄС» - сказала Тетяна Єгорова-Луценко, - "У роботі з підготовки до відкриття переговорів щодо вступу України до Євросоюзу налагодження відносин з європейськими інституціями має відбуватися не лише на рівні Уряду, але й на регіональному та місцевому. Це, в тому числі, важливо у питаннях відбудови нашої країни і впровадження європейського досвіду організації місцевого самоврядування".

В ході зустрічі були обговорені ключові моменти у формуванні регіональної політики у світлі європейської інтеграції, а також важливість завершення реформи децентралізації.

 

джерело інформації – https://www.facebook.com/KharkovRegionalCouncil


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь