Чугуївська районна рада Харківської області
Харківська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Ліцеї Печенізької громади отримали 209 ноутбуків

Дата: 22.01.2024 08:55
Кількість переглядів: 35

Фото без описуГаджети надійшли до Печеніжчини завдяки співпраці Харківської обласної військової адміністрації та дитячого фонду ООН UNICEF Ukraine.

Ноутбуки розподілено між трьома закладами загальної середньої освіти громади та передані в користування для онлайн-навчання дітям пільгових категорій та малозабезпечених родин.

Керівник громади Олександр Гусаров зустрівся з директорами ліцеїв громади Валентиною Щеголяєвою, Оксаною Помиляйко й Тетяною Штанкевською. Обговорили питання освітнього процесу в закладах освіти, зокрема, співпраці закладів з благодійними фондами, реалізацією в громаді нових соціальних проєктів та залучення до їх участі дітей з різних населених пунктів.

Фото без описуРазом з керівницею відділу освіти, молоді та спорту Ольгою Кизим передали Печенізькому ліцею ім. Г.Семирадського 164 ноутбуки, Артемівському ліцею – 36, Мартівському ліцею – 9. Гаджети отримають діти, чиї батьки загинули, захищаючи Україну; діти, чиї батьки захищають Україну; діти, чиї батьки отримали поранення, захищаючи Україну; діти-сироти; діти-напівсироти; діти, позбавлені батьківського піклування; діти з інвалідністю; діти з багатодітних родин; діти з внутрішньо переміщених родин (ВПО).

Фото без описуФото без описуОкрім того, для підсилення роботи й покращення організації освітнього процесу в ліцеях громади та враховуючи запит педагогічних працівників закладів, за рахунок коштів місцевого бюджету придбано й передано Печенізькому ліцею ім. Г.Семирадського – два багатофункціональні пристрої; Артемівському та Мартівському ліцеям – по багатофункціональному пристрою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь