Чугуївська районна рада Харківської області
Харківська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

22 січня – День соборності України

Дата: 20.01.2024 16:52
Кількість переглядів: 25

 

Дорогі земляки!

 

Фото без описуЩиро вітаю всіх з великим державним святом – Днем Соборності України!

День соборності – свято України, яке відзначають щороку 22 січня в день проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 році.

У цей особливий день ми вшановуємо соборність України та мужність українського народу, який невпинно боровся за свою незалежну державу. Сила єдності дозволяє українцям продовжувати прагнути до кращого майбутнього та разом долати спільного ворога.

Успіх побудови демократичної та міцної держави ґрунтується на наших спільних зусиллях на дотриманні принципів незалежності, на усвідомленні власної відповідальності за майбутнє усього українського народу.
Ми повинні бути гідними місії, покладеної на нас долею; мусимо підтримати й продовжити героїчні досягнення наших предків; оправдати сподівання і стати гордістю для наших нащадків.

І зараз ми, як ніколи, об’єднані у своїх вчинках, думках і мріях. Бо ми всі разом прагнемо Перемоги і бажаємо жити у вільній, безпечній, справедливій і успішній країні. Саме таку Україну кожен з нас хоче бачити, саме такою ми її відбудуємо і зробимо.

Вірю, що територіальна цілісність України, за яку віддали життя тисячі незламних борців в різні часи і продовжують сьогодні відстоювати наші бійці, залишиться непорушною.

Сердечно бажаю всім міцного здоров'я, достатку і злагоди в родинах, сил та натхнення, миру, успіхів та нових досягнень на благо рідного краю та України!

З Днем Соборності України! Слава Україні!


 

Голова районної ради                                             Ірина ПОСТНІКОВА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь