Чугуївська районна рада Харківської області
Харківська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Роботу суб’єктів надання адмінпослуг у районі майже повністю відновлено

Дата: 12.01.2024 08:00
Кількість переглядів: 28

Фото без описуТак, доволі успішно налагодили роботу Центри надання адміністративних послуг у Зміївській, Печенізькій, Слобожанській, Старосалтівській та Чугуївській громадах.

У липні минулого році відкрито ЦНАП у Чкаловській громаді, а з листопада запрацював й у Новопокровській.

Поновлено роботу більшості єдиних та державних реєстрів, у тому числі Реєстру територіальної громади Державної міграційної служби України, що дало змогу відновити надання адміністративної послуги з реєстрації місця проживання/перебування в усіх громадах району.

Також працює інформаційна система «Соціальна громада», завдяки чому відновлено прийом документів на оформлення субсидій, державних допомог та пільг.

Впроваджено надання адміністративних послуг, які отримуватимуть ветерани війни, особи, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, постраждалі учасники Революції Гідності, члени сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та члени сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць відповідно до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту».

Адміністратори ЦНАП отримали доступ до Державної електронної системи обліку руйнувань, статусу відновлення інфраструктури України та пройшли навчання щодо роботи та внесення даних до системи. 

«Без розвитку та вдосконалення сфери послуг неможливі відбудова та функціонування економіки України в умовах режиму воєнного стану, – відзначив начальник Чугуївської районної військової адміністрації Сергій Лободенко. – І створення зручних та доступних умов для отримання адміністративних послуг є одним з основних завдань, що має вирішуватися органами державної влади та місцевого самоврядування. Тож роботу щодо збільшення кількості та якості надання адміністративних послуг через ЦНАП буде продовжено і надалі».

 

джерело інформації – https://chuhuiv-rda.gov.ua/news/1704710387/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь