Чугуївська районна рада Харківської області
Харківська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

В Обласній клінічній травматологічній лікарні встановили нове обладнання та відновили постраждалі від російських обстрілів кабінети

Дата: 05.01.2024 10:44
Кількість переглядів: 36

Фото без описуГолова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко ознайомилася з результатами відновлювальних робіт.

У закладі встановлено обладнання телемедицини. Незабаром пацієнтам стануть доступні консультації лікарів з Шаріте та інших клінік Європи. Також французькі партнери надали обладнання, завдяки якому лікарі можуть виявляти остеопороз навіть на ранніх стадіях. Такого рівня апаратів в Україні всього два: у Києві і Харкові. Окрім того, встановлено новий рентгенапарат. Попередній вийшов з ладу внаслідок бомбардувань.

Фото без опису«Надсучасне обладнання, висококласні фахівці, які на початку війни не виходили з операційних, і в прямому сенсі слова жили на роботі. Це те, що насамперед, потрібно знати про Обласну клінічну травматологічну лікарню. Завдяки новому обладнанню підвищиться якість медичних послуг, - зазначила Тетяна Єгорова-Луценко. - Також станом на сьогодні проведено капремонт вхідної групи, у клініко-діагностичному та рентгенологічному відділеннях, кабінеті діагностики, операційному блоці, на 6 поверсі встановлено сучасну систему вентиляції».

Після російських «прильотів» у закладі були пошкоджені дах, три поверхи, вибиті майже 200 вікон.

Але навіть у складних умовах лікарня не припиняла роботу. Минулого року допомогу отримали 6 700 хворих, у травмпунктах - близько 20 тисяч людей, з яких 7 тисяч - діти.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

джерело інформації – https://www.facebook.com/KharkovRegionalCouncil


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь