Чугуївська районна рада Харківської області
Харківська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Школярі Харківської області отримали 7700 ноутбуків

Дата: 02.01.2024 08:18
Кількість переглядів: 37

Фото без описуГаджети вдалося передати завдяки співпраці Харківської ОВА та дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).

Ноутбуки розподілили між закладами освіти 22 деокупованих громад регіону та міста Харків. Гаджети видаватимуть дітям у користування для онлайн-навчання.

«Щиро дякуємо нашим партнерам з дитячого фонду ЮНІСЕФ за цю важливу допомогу та підтримку. Діти у нас - на першому місці, і питання забезпечення якісного освітнього процесу - в пріоритеті. Продовжуємо працювати в цьому напрямку, аби закрити усю потребу», - зазначив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Обладнання закупили та доставили за підтримки урядів Японії, Республіки Корея, а також від національних комітетів ЮНІСЕФ та у межах ініціативи «Технології для біженців» від Breakthrough Prize Foundation. 

«Кожна дитина має право на освіту. Так ЮНІСЕФ сприяє навчанню дітей в Україні, для яких доступ до формальної онлайн-освіти ускладнений через закриття шкіл в умовах війни. Ми наголошуємо на важливості продовження навчання у будь-якому форматі для попередження подальших освітніх втрат», -  зазначив голова Представництва ЮНІСЕФ в Україні Мунір Маммадзаде.

413 ноутбуків передали дітям-переселенцям, які тимчасово мешкають у гуртожитках Харківщини. За підтримки міжнародних партнерів такі місця компактного проживання ВПО максимально забезпечуються всім необхідним. Так, сьогодні в одному із них відкрили відновлений фітнес-зал, аби молодь мала змогу займатися спортом. 

«За підтримки та сприяння начальника Харківської ОВА вдалося відновити наш спортзал. Окрема вдячність і міжнародним партнерам за гаджети для громад та учнів нашого коледжу», - додав директор Харківського державного професійно-педагогічного фахового коледжу імені В.І. Вернардського Олександр Сайчук.

 

джерело інформації - https://chuhuiv-rda.gov.ua/news/1703947136/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь