Чугуївська районна рада Харківської області
Харківська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

На Харківщині обговорили питання підтримки військових, ветеранів та спортсменів

Дата: 21.12.2023 09:44
Кількість переглядів: 38

Фото без описуРадник голови Харківської обласної ради Євгеній Грицьков взяв участь у нараді щодо напрямків співпраці комунальних закладів обласної ради з Всеукраїнською профспілкою захисників України спортсменів та працівників сфер.

«Дякую, що знайшли можливість приїхати на Харківщину і порушили таке важливе питання, як захист прав та допомога захисникам та спортсменам, велика кількість з яких сьогодні знаходяться на передовій і боронять нашу країну. Щодо співпраці профспілкових організацій з трудовими колективами, то останні самі мають визначатися до якої профспілкової організації бути причетними. Звичайно, наша задача, як органів місцевого самоврядування, - довести до керівництва та колективів обласних комунальних закладів ваші пропозиції щодо співпраці. Стати, так званою зв’язуючою ланкою, для того, щоб надати ще більше соціальної допомоги нашим захисникам, ветеранам та спортсменам», - сказав Євгеній Грицьков.

Фото без описуФото без описуВін також відзначив, що в Харківській області розроблена Програма підтримки захисників і захисниць України та членів їхніх сімей в Харківській області на 2024-2028 роки, яку депутати розглянуть на черговій сесії.

В свою чергу голова профспілки Сергій Бизов зазначив, що організація об’єднує на добровільних засадах людей, які займаються фізичною культурою і спортом, у тому числі спортсменів, працівників сфери фізичної культури і спорту, молодіжної політики та національно- патріотичного виховання, захисників, захисниць України та ветеранів війни.

Учасники зустрічі дійшли домовленості про подальші переговори щодо співпраці. Зокрема профсоюз має надіслати свої конкретні пропозиції для закладів спортивного профілю.

В онлайн режимі до заходу долучився заступник Міністра молоді та спорту України Віталій Лавров.

 

джерело інформації - https://www.facebook.com/KharkovRegionalCouncil


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь