Чугуївська районна рада Харківської області
Харківська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

В смт Печеніги відбулась зустріч із командою творчих особистостей: Сергієм ЖАДАНОМ, Євгеном ТУРЧИНОВИМ, Оленою РИБКА, Русланом ГОРОВИМ, Павлом КОРОБЧУКОМ – письменниками, поетами, видавцями, журналістами, музикантами та громадськими діячами.

Дата: 21.12.2023 09:11
Кількість переглядів: 33

Фото без описуЗустріч зі старшокласниками та педагогами відбулася в приміщенні Печенізького ліцею ім. Г.Семирадського. Захід пройшов особливо теплим та доброзичливим.

Автори читали свої твори, виконували пісні та подарували місцевій бібліотеці книги із сучасними українськими та світовими творами українських видавництв.

 

Фото без описуФото без опису"Кожному треба відчути, що життя продовжується. З початку цієї повномасштабної війни ми намагалися якось працювати та спілкуватися з дітьми. Щось їм почитати, співати, бо вони особливо вразливі. Їм треба працювати, говорити та бути разом. Ми робимо це", - сказав письменник Сергій ЖАДАН, – "Сьогодні найбільша проблема – це передова та військова допомога, але разом з цим дуже важливо не забувати про освіту, яка без війни вже кілька років перебуває у досить тяжкому стані".

Фото без описуФото без описуСеред наших гостей були й Харківські пластуни, які подарували ліцею символічний віфлеємський вогонь світу.

Цікава книга завжди викликає бажання запитати щось у автора, дізнатися більше. Зустріч із неординарними особистостями залишила у серцях дітей тепло та радість спілкування, бажання читати ще більше творів сучасної української літератури.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

джерело інформації - https://www.facebook.com/chuhuiv.rda


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь