Чугуївська районна рада Харківської області
Харківська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Сучасна кімната освітнього простору з’явилася в Іванівському ліцеї.

Дата: 21.12.2023 09:01
Кількість переглядів: 79

Фото без описуСтворити таке середовище для спілкування, навчання та проведення дозвілля допомогли представники Благодійного фонду «Єдність та сила».

- Ми дуже вдячні від всієї громади за таке суперське приміщення, справжнього острівця дитинства, для наших учнів та дошкільнят. Впевнений, що діти будуть тут весело і змістовно проводити час, - сказав під час отримання Сертифіката передачі у користування кімнати, начальник Чкаловської СВА Сергій Котенко.

Він вручив на знак вдячності Подяку Чкаловської селищної військової адміністрації керівнику фонду Наталії Сергієнко.

Фото без описуЩирі слова подяки на адресу благодійників звучали від начальника відділу освіти, культури і спорту Олександра Будянського, який також вручив подяку Благодійному фонду від освітян громади. Директорка Іванівського ліцею Олена Кобилко доєдналася до віншувань, зазначивши, що будуть плекати дітей аби зростали щасливими.

Під час окупації навчальний заклад зазнав руйнувань і приміщення, де сьогодні облаштований «Острів дитинства», а раніше була оранжерея, також постраждало. Завдяки роботі фонду здійснено ремонт, а саме стіни поштукатурені, вирівняна стеля, переслана підлога тощо. Крім того, розписані стіни з допомогою художників з Польщі та ліцеїстів. Кімната облаштована меблями, іграшками, хромбуками, інтерактивною дошкою, музичним центром, обігрівачами, генераторами та іншим приладдям для ігор і творчості.

Як зазначає директорка Наталія Сергієнко, фонд продовжує свою роботу, до того ж, розробляються програми для різних активностей, які також будуть спрямовані на активізацію комунікації дітей.

- Це важлива справа – сприяти соціалізації дітей у сьогоднішніх умовах, умовах війни, - зазначає Сергій Іванович. – Ми вдячні нашим захисникам і захисницям, які б’ються і дають можливість тут у тилу сприяти розвитку підростаючого покоління. Громада продовжить працювати з фондом «Єдність і сила» й надалі.

 

джерело інформації - https://www.facebook.com/chuhuiv.rda


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь