Чугуївська районна рада Харківської області
Харківська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

В Новопокровській територіальній громаді відбулося урочисте відкриття проєктів-переможців обласного конкурсу "Ефективна медицина в громаді " та "Разом в майбутнє"

Дата: 21.12.2023 08:37
Кількість переглядів: 25

Фото без описуНа врученні сертифікатів були присутні - депутат обласної ради Олександр Кухар, голова Новопокровської територіальної громади - Олена Слабінська, заступники Новопокровського селищного голови Владіслав Маковецький та Світлана Альошина, директор КНП "Центр первинної медико-санітарної допомоги" Людмила Ємець, колективи закладів охорони здоров’я, старости громади, мешканці с. Стара Покровка та с. Введенка.

Фото без описуПроєкт обласного конкурсу «Разом в майбутнє" - масштабна та кропітка робота із капітального ремонту Старопокровського ФАПу, в якому повністю виконано заходи із енергозбереження будівлі - замінено покрівлю, встановлено енергозберігаючі вікна, утеплено та пофарбовано фасад.

В рамках проєкту «Ефективна медицина в громаді» для мешканців с.Введенка створено комфортні умови перебування в амбулаторії із забезпеченням усіх санітарних вимог.

Фото без описуЯкісно виконано внутрішні роботи. В обох закладах охорони здоров’я: повністю замінено системи внутрішньої тепломережі, проведено водопостачання, улаштовано систему водовідведення, зроблено капітальний ремонт приміщень, де знаходиться денний стаціонар, приймальні відділення для дітей та дорослих. Фото без описуКрім того, приведено до ладу прилеглу територію. Загальний бюджет проєктів склав 2,5 млн. гривень - співфінансування обласного та місцевого бюджетів.

Завдяки реалізації даних проєктів рівень медицини в громаді змінено на більш високий та якісний. Вдосконалення та покращення умов медичного обслуговування населення Новопокровської громади триває!

 

 

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь