Чугуївська районна рада Харківської області
Харківська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулись загальні збори членів Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області

Дата: 17.12.2023 13:16
Кількість переглядів: 51

Фото без описуГолова Харківської обласної ради, президентка Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області, президентка УАРОР Тетяна Єгорова-Луценко разом з начальником ХОВА Олегом Синєгубовим на початку засідання привітали голів громад та очільників військових адміністрацій з Днем місцевого самоврядування та вручили відзнаки.

Фото без опису«Україну у світі знають не лише, як сильну країну, а українців, - як сильну націю, нас знають по досягненням окремих українських регіонів, міст, громад. Представники органів місцевого самоврядування Харківщини беруть участь у заходах, що проходять на європейських майданчиках, реалізують проєкти у співпраці з міжнародними партнерами, працюють зі своїми командами, не покладаючи рук, на місцях. Я, як голова обласної ради, як президентка Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області вітаю всіх вас з професійним святом і хочу подякувати кожному за вашу роботу. У нас багато планів по відновленню та розвитку регіону. Попри обстріли ми доводимо, що можемо реалізовувати будь-які ініціативи, спрямовані на покращення добробуту людей. І сьогодні для мене дуже важливо, що на засіданні присутній начальник обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, який усіляко підтримує представників органів місцевого самоврядування. Наша командна робота має багато позитивних результатів, працюємо на Перемогу. Слава Україні», - зазначила Тетяна Єгорова-Луценко.

Фото без описуНа зборах Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області обговорювалися питання про стан та заходи антикорупційної діяльності і декларування в органах місцевого самоврядування області, про особливості управління майном комунальної власності в умовах воєнного стану та компенсації за пошкоджені/знищенні об’єкти нерухомого майна та про деякі питання реалізації положень закону України “Про адміністративну процедуру».

Фото без описуТетяна Єгорова-Луценко ініціювала проведення навчальних заходів для профільних спеціалістів місцевих рад із залученням науковців та фахівців щодо вивчення практики компенсації за пошкоджені/знищені обʼєкти нерухомого майна, а також - підготовку інформаційного довідника з розʼясненням проблемних питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь