Чугуївська районна рада Харківської області
Харківська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

07 грудня відзначають своє професійне свято працівники органів місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2023 07:52
Кількість переглядів: 43

 

Шановні працівники та ветерани місцевого самоврядування!

 

Фото без описуЩиро вітаю вас із Днем місцевого самоврядування – святом, яке хочеться назвати всенародним, бо причетні до нього всі, хто наділений правом обирати і бути обраним, носити звання посадової особи місцевого самоврядування.

Органи місцевого самоврядування є найважливішою ланкою в державобудуванні України, вони найтісніше пов’язані з народом, постійно живуть його проблемами, водночас розв’язують актуальні державні питання.

Реалії сьогодення ставлять перед нами завдання – спільними зусиллями побудувати Українську державу європейського зразка. Країна поряд з економічними реформами потребує і подальшого розвитку органів місцевого самоврядування. За такими змінами – майбутнє держави. Тому й надалі залишаються актуальними питання вдосконалення та розширення повноважень самоврядних органів, посилення їх здатності активно долучати­ся до участі в управлінні регіональними і державними справами.

Зараз ми з вами проживаємо дуже важкий та бентежний час, сповнений втрат, небезпек та випробувань, однак кожного дня ви доводите, що спроможні впоратися зі всіма викликами сьогодення, ваші  компетентність,  професіоналізм, щирість та небайдужість наближають Нашу Перемогу!

Переконана, що працівники органів місцевого самоврядування залишатимуться завжди мудрими, толерантними, готовими в будь-яку хвилину прийти на допомогу і разом з усією громадою, депутатами, партійними та громадськими організаціями в мирі й злагоді підніматимуть потенціал краю на вищий рівень.

З нагоди свята висловлюю вдячність депутатам місцевих рад, усім працівникам органів місцевого самоврядування за сумлінну і самовіддану працю, за високий професіоналізм, компетентність та відповідальність, активну громадську позицію у розбудові нашого району.

Особливі слова подяки адресую ветеранам самоврядної ниви, які своєю невтомною працею та багаторічним досвідом утверджували місцеве самоврядування на Чугуївщині.

Від щирого серця бажаю усім щастя, нових здобутків у роботі, родинного затишку та здійснення всіх ваших життєвих мрій і сподівань.

Нехай цей урочистий день додасть усім нам сил, здоров’я та наснаги на добрі та користі справи, стане запорукою розвитку нашого рідного краю та кожного її мешканця, зміцнення авторитету нашої держави в європейській спільноті і у всьому демократичному світі!

 

 

 

Голова районної ради                                             Ірина ПОСТНІКОВА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь