Чугуївська районна рада Харківської області
Харківська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося чергове засідання робочої групи «Прозорість і підзвітність»

Дата: 30.11.2023 09:57
Кількість переглядів: 40

Фото без описуНачальник Чугуївської районної військової адміністрації Сергій Лободенко нагадав, що питання використання коштів державного та місцевих бюджетів сьогодні перебуває на особливому контролі.

«Створена з метою недопущення корупційних проявів в органах державної влади та місцевого самоврядування робоча група «Прозорість і підзвітність» здійснюватиме заходи з контролю за використанням коштів бюджетів усіх рівнів, у тому числі спрямованих з Фонду ліквідації наслідків збройної агресії», – сказав Сергій Лободенко.

Фото без описуДля спільної роботи над підвищенням прозорості та відповідальності робоча група об’єднала керівників громад, структурних підрозділів РВА, правоохоронців.

Перший заступник начальника Чугуївської РВА Костянтин Козлітін, який є головою робочою групи, звернув увагу присутніх, що в умовах сьогодення сили безпеки й оборони країни потребують більше ресурсу.

Фото без опису«Тому першочергово кошти потрібно спрямовувати на військові потреби – територіальну оборону, реабілітацію та підтримку військових та членів їх родин, посилення обороноздатності тощо», – наголосив Костянтин Козлітін.

На засіданні було обговорено перебіг реалізації проєкту «Прозорість і підзвітність» та проаналізовано надані громадами інформації щодо використання коштів державного та місцевого бюджетів.

 

джерело інформації - https://chuhuiv-rda.gov.ua/news/1701269714/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь