Чугуївська районна рада Харківської області
Харківська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Слобожанська громада отримала сертифікати переможця обласних конкурсів «Разом в майбутнє» та «Ефективна медицина в громаді»

Дата: 24.11.2023 08:59
Кількість переглядів: 64

Фото без описуВ обласному конкурсі проєктів місцевого та регіонального розвитку «Разом в майбутнє» у 2023 році став переможцем проєкт «Спеціалізована комунальна техніка на варті добробуту громади», в рамках якого придбано Екскаватор – навантажувач.

Бюджет проєкту становить 4 482,0 тис. гривень в т.ч. фінансування:

- з обласного бюджету 995,0 тис. гривень (22%);

- з міського бюджету 3487,0 тис. гривень.

Фото без описуВ обласному конкурсі «Ефективна медицина в громаді» у 2023 році переможцем став мініпроєкт «Якісна діагностика – основа успішного лікування», в рамках якого придбано відеогастроскоп у комплекті; медичні меблі для кабінету езофагогастроскопії, який облаштовано у Слобожанській лікарні. Проєкт направлено на зменшення рівня смертності з причини хвороб органів травлення, а також створення умов для укладання Слобожанською лікарнею з НСЗУ договорів закупівлі додаткового пакета медичних послуг за напрямом «Езофагогастродуоденоскопія». Разом із цим, даний мініпроєкт посилить спроможність медичної галузі Слобожанської селищної територіальної громади.

Фото без описуБюджет проєкту становить 1 101,8 тис. гривень в т.ч. фінансування:

- з обласного бюджету 700,0 тис. гривень (63%);

- з міського бюджету 372,1 тис. гривень;

- кошти КНП «Слобожанська лікарня» 29,7 тис. гривень.

Заступниця голови обласної ради Валерія Дзюба висловила слова вдячності місцевій владі та учасникам обласних конкурсів за їх активну участь у конкурсах та створення належних умов для надання кваліфікованих послуг жителям громади. Вона також подякувала депутатам обласної ради, які всіляко сприяють у реалізації обласних конкурсів.

«Реалізація проєктів обласних конкурсів «Разом в майбутнє» та «Ефективна медицина в громаді» дає можливість громадам втілювати в життя плани з відновлення та будівництва, а також забезпечувати надання низки медичних послуг населенню. Дякую депутатам обласної ради, які передбачили кошти на реалізацію обласних конкурсів, та їх учасникам, які подали класні та потужні проєкти. Це великі кроки, і я щиро сподіваюсь, що ми й надалі будемо крокувати ними до відновлення, збагачення та розвитку нашого регіону. З щирим серцем вітаю вас з перемогою, бажаю не зупинятися та продовжувати брати участь в обласних конкурсах, забезпечуючи мешканців громади кваліфікованими послугами. Обласна влада завжди підтримує ініціативу територіальних громад та залучає всі можливості для реалізації їх ініціатив», – сказала Валерія Дзюба.

 

 

джерело інформації - https://www.facebook.com/KharkovRegionalCouncil


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь