Чугуївська районна рада Харківської області
Харківська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Програма «Лідерство заради трансформаційних змін»

Дата: 22.11.2023 08:02
Кількість переглядів: 46

Фото без опису«Лідерство заради трансформаційних змін» – це навчальна програма, призначена для лідерів (мерів, лідерів муніципалітетів, асоціацій чи міністерств), які прагнуть створити стійкі зміни в нашому світі.

Програма ініційована та фінансується Шведським інститутом, Vinnova та Sida - Styrelsen för Internationellt Utvecklingssamarbete та впроваджується Упсальським університетом у співпраці з Каролінським інститутом, Шведським університетом сільськогосподарських наук, Компанією Business Sweden, Всесвітнім фондом природи (WWF) та SALAR International.org.ua.

Мета програми: надати учасникам інструменти, необхідні для довгострокового впливу на суспільство. Програма пропонує стати частиною мережі «змінотворців». Програма пропонує:

дослідження та розвиток ідей сталого суспільства,

індивідуальне та командне зростання учасників як лідерів змін,

наставництво та керівництво експертами з наукових кіл, громадянського суспільства, приватного та державного секторів, дві особисті зустрічі, одна у Швеції,

навчання через цифрову платформу,

щомісячні сесії в групах з відповідною тематичною спрямованістю, чудові можливості мережування за межами власної організації, безкоштовно для всіх учасників (усі витрати на проїзд та проживання покриває уряд Швеції).

Учасники програми працюватимуть над розвитком лідерства, системними змінами, інноваційністю та гнучкістю, а також конкретними методами для спільної творчості та суспільних змін. Буде приділено увагу необхідності міжсекційної рівності, включаючи перспективи статі, етнічної приналежності, класу та релігії.

Щоб отримати більше інформації та поставити запитання, необхідно приєднатися до вебінару, що відбудеться 21 листопада.

Зареєструватися на вебінар і подати заявку на програму можна за посиланням: Лідерство для трансформаційних змін - Лідерство для трансформаційних змін - Упсальський університет (uu.se) https://www.uu.se/en/collaboration-innovation/ltc/

https://decentralization.gov.ua/news/17481

 

джерело інформації - https://www.facebook.com/KharkovRegionalCouncil


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь