Чугуївська районна рада Харківської області
Харківська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

В Малинівській громаді реалізовано проєкт «Комунальний оазис»

Дата: 22.11.2023 07:52
Кількість переглядів: 26

Фото без описуЦе стало можливим завдяки участі Малинівської селищної територіальної громади в обласному конкурсі проєктів місцевого та регіонального розвитку «Разом в майбутнє».

Заступниця голови обласної ради Валерія Дзюба разом з головою постійної комісії з питань екології, природокористування, охорони довкілля, надзвичайних ситуацій та ліквідації їхніх наслідків, депутатом обласної ради Олександром Кухарем

вручила сертифікат переможця конкурсу та оглянула об’єкт. Цей проєкт був реалізований першим, з усіх переможців конкурсу.

«Реалізація проєкту обласного конкурсу «Разом у майбутнє» дає можливість громадам втілювати плани по відновленню, будівництву та розвитку соціальних та громадських об’єктів. Самі вдалі проєкти, це ті, які реалізуються в колабарації. Як, наприклад, в цьому випадку коли були залученні кошти обласного бюджету та благодійників. Результат – відновлене комунальне підприємство з необхідною спец технікою. Тому я вітаю керівництво громади, всіх жителів Милинівки з ще одним вдало реалізованим проєктом. Я знаю, що ви не зупиняєтесь на цьому і працюєте далі над відновленням та розвитком», - сказала Валерія Дзюба.

Фото без описуВона також подякувала депутатам обласної ради, які розуміючи важливість конкурсу, передбачили гроші на його реалізацію.

Запуск у роботу «Комунального оазису» дозволить підвищити безпеку та швидку реакцію на надзвичайні ситуації, що дозволить уникнути потенційних небезпек для 8,2 тис. мешканців громади, 1,6 тис. ВПО та працівників комунальних служб.

В рамках реалізації проєкту відновлено будівлю ремонтної бази.

КП «Малинівка», придбано спец. обладнання для забезпечення надання якісних послуг населенню, а також для забезпечення ефективного та швидкого реагування на надзвичайні ситуації в громаді КП «Малинівка».

«На початку повномасштабного вторгенення росії на територію України ця будівля була частково знищена агрессором. Ми радіємо, що завдяки конкурсу Харківської обласної ради нам вдалося відбудувати дах, поміняти вікна. Зараз тут зберігатиметься техніка, яка вкрай необхідна для громади», - зазначив заступник начальника Малинівської воєнної адміністрації Євген Чудний.

Бюджет проєкту «Комунальний оазис» становить 1 083,3 тис. гривень в т.ч. фінансування:

- з обласного бюджету 692,8 тис. гривень (64%);

- з міського бюджету 96,0 тис. гривень;

- кошти БО «БФ «МИ –БРАТТЯ, МИ-УКРАЇНЦІ»» 1,9 тис. гривень;

- Програма «ДОБРЕ» 292,6 тис. гривень.

Довідково: Комплексною програмою «Розвиток місцевого самоврядування Харківської області на 2022-2024 роки» на проведення обласного конкурсу проєктів місцевого та регіонального розвитку «Разом в майбутнє» у 2023 році передбачено

40,0 млн гривень. У 2023 році 44 проєкти обрано переможцями конкурсу. Загальна сума необхідна для реалізації зазначених проєктів становить 80,8 млн гривень (100%), у т.ч. обсяг фінансування з обласного бюджету 39,8 млн гривень (49,2%).

 

джерело інформації - https://www.facebook.com/KharkovRegionalCouncil


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь