Чугуївська районна рада Харківської області
Харківська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Заступниця голови обласної ради Валерія Дзюба та депутат обласної ради Олександр Кухар вручили медикам Малинівської селищної територіальної громади сертифікат переможця обласного конкурсу мініпроєктів «Ефективна медицина в громаді»

Дата: 22.11.2023 07:42
Кількість переглядів: 36

Фото без описуВ рамках реалізації проєкту придбано обладнання для лабораторного та діагностичного обстеження пацієнтів амбулаторії.

«Від імені голови обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко, від усього депутатського корпусу та від себе особисто хочу привітали вас з вдалою реалізацією проєкту. Відтепер жителі вашої громади зможуть отримувати первинне медичне обстеження в місцевій амбулаторії, а не їхати до Чугуєва. Медичний персонал наразі проходить необхідне навчання для роботи з новим обладнанням. Втілення даного проєкту в черговий раз доводить ефективність спільної роботи керівництва обласної ради, депутатів та предстаників громад», - сказала Валерія Дзюба.

Фото без описуКомплексною програмою «Розвиток місцевого самоврядування Харківської області на 2022-2024 роки» на проведення обласного конкурсу мініпроєктів «Ефективна медицина в громаді» у 2023 році передбачено 20 млн гривень. Переможцями конкурсу визнано 31 проєкт на загальну суму 36,2 млн гривень, у т.ч. фінансування з обласного бюджету 19,5 млн гривень (54%).

Мініпроєкт «Звукове здоров’я» отримав перемогу у 2023 році в обласному конкурсі «Ефективна медицина в громаді».

Фото без описуПроект направлений на підвищення рівня надання якісних медичних послуг жителям Малинівської селищної територіальної громади, забезпечення надання мешканцям громади повного комплексу лабораторних обстежень безпосередньо фахівцями КПН «Малинівська АПМСД», що забезпечить попередження та профілактику захворювань, зменшення рівня захворюваності, створення умов для покращення спектру медичних послуг первинною ланкою.

Бюджет проєкту становить 504,9 тис. гривень в т.ч. співфінансування:

- з обласного бюджету 353,4 тис. гривень;

- з селищного бюджету 149,1 тис. гривень;

- кошти партнерів – 2,4 тис. гривень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь