Чугуївська районна рада Харківської області
Харківська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

15 листопада Комітет з питань молоді та спорту Верховної Ради України провів онлайн-слухання на тему «Реалізація Державної молодіжної житлової програми забезпечення молоді житлом – інвестиція у розвиток молоді в Україні та відновлення України»

Дата: 18.11.2023 17:58
Кількість переглядів: 36

Фото без описуЗахід обʼєднав народних депутатів України, представників центральних, місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, наукових установ, громадських об’єднань. Також взяла участь заступниця голови Харківської обласної ради Валерія Дзюба.

Під час заходу учасники обговорили нагальні та проблемні питання, які постають при реалізації Державної молодіжної житлової програми забезпечення молоді житлом на період 2013-2026 років під час дії правового режиму воєнного стану, одними із яких є міграція української молоді за кордон, оскільки більшість молодих сімей не мають можливості отримати доступ до ринку житла без бюджетної підтримки.

Також працівниками Комітету були надані результати реалізації програми за період 2013-2023 років та обговорені умови статті 16 Закону України «Про основні засади молодіжної політики», згідно з якою закріплено право молоді одержувати за рахунок бюджетних коштів пільгові довгострокові державні кредити на будівництво і придбання житла.

Окрім цього, за підсумками слухань Комітет з питань молоді та спорту сформував відповідні рекомендації до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування в установленому порядку в межах своїх повноважень.

 

 

джерело інформації - https://www.facebook.com/KharkovRegionalCouncil


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь